1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Henkilönsuojaimet
 4. Silmiensuojaus
 5. Suojalasit
 6. 3M™ SecureFit™ 3700-sarjan suojalasit silmälasien päälle

3M™ SecureFit™ 3700-sarjan suojalasit silmälasien päälle

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

3M™ SecureFit™ Silmälasien päälle asetettavat suojalasit on tarkoitettu mukaviksi koko päivän suojalaseiksi työntekijöille, joilla on silmälasit

3M:n innovatiivinen SecureFit™ Pressure Diffusion Temple -sankateknologia ja aukolliset sangat tasaavat painetta lisäten käyttömukavuutta. Sangat taipuvat ja mukautuvat käyttäjän pään kokoon.

Säädettävien sankojen avulla käyttäjä voi sovittaa suojalasit paremmin kasvoille

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • 3M™ SecureFit™ Silmälasien päälle asetettavat suojalasit on tarkoitettu mukaviksi koko päivän suojalaseiksi työntekijöille, joilla on silmälasit
 • 3M:n innovatiivinen SecureFit™ Pressure Diffusion Temple -sankateknologia ja aukolliset sangat tasaavat painetta lisäten käyttömukavuutta. Sangat taipuvat ja mukautuvat käyttäjän pään kokoon
 • Säädettävien sankojen avulla käyttäjä voi sovittaa suojalasit paremmin kasvoille
 • Pehmeä nenäsilta parantaa mukavuutta ja istuvuutta
 • Saatavana on pehmeällä kulmasuojalla varustettu malli, joka jättää enemmän tilaa silmälaseille
 • Saatavana harmaita IR-linssisuodattimia, jotka ovat suosittuja kaasuhitsauksessa

3M™ SecureFit™ 3700-sarjan silmälasien päälle asetettavat suojalasit on suunniteltu erityisesti silmälasien käyttäjille. Pressure Diffusion ‑teknologiaa hyödyntävät säädettävät sangat takaavat hyvän istuvuuden, ja nenäpehmuste tekee käytöstä mukavaa. Polykarbonaattilinsseihin on saatavana kestävyyttä ja näkyvyyttä parantavat 3M™ Scotchgard™ -huurtumisenesto- ja naarmuuntumisenestopinnoitteet. Saatavana useissa kehysten ja linssien väreissä.

Kun tarvitset silmälasien päälle sopivia suojalaseja, joissa on säädettävät sangat, valitse 3M™ SecureFit™ 3700 -sarjan silmälasien päälle asetettavat suojalasit. Nämä kevyet silmälasien päälle asetettavat suojalasit on suunniteltu sopimaan käyttäjän omien silmälasien päälle ja antamaan räätälöityä suojausta. Säädettävissä sangoissa olevien kulmansäätökohtien avulla suojalasit voi säätää varmasti ja yksilöllisesti istuviksi. Lisäksi suojalasien Pressure Diffusion ‑teknologia ja nenäpehmuste tekevät kokopäiväisestä käytöstä miellyttävää. Polykarbonaattilinsseihin on saatavana kestävyyttä ja näkyvyyttä parantavat 3M™ Scotchgard™ -huurtumisenesto- ja naarmuuntumisenestopinnoitteet. Saatavana useissa kehysten ja linssien väreissä. Saatavana erikoismuotoillulla kehyksellä. Täyttää suojalaseja koskevan EN166-2001-standardin iskunkestävyysluokitusvaatimukset.

Suositellut käyttökohteet
 • Teurastamo, maanviljelys, kokoonpanotyö, autoteollisuus, ilmailuala, siivous, rakennusteollisuus, purkutyöt, poraus, laitoshuolto, elintarviketeollisuus, metsänhoito, tuotantoteollisuus, laboratoriot, lainvalvonta, koneiden käyttö, koneistus, muuraus, metallinvalmistus, kaivosteollisuus, öljy- ja kaasuteollisuus, maalaus, lääketeollisuus, kaataminen/valanta, raakametallit, laaduntarkkailu, korjaus, tienrakennus, sahaus, kuljetus, UV-suojaus, varastotyöt

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Linssin väri Tummuusaste 1.7 IR, Tummuusaste 5.0 IR, Kirkas, Sisä-/ulkokäyttö harmaa, Harmaa, Kullankeltainen
Tuotesarjat 3700
Tiivisteen tyyppi Ei tiivistettä
Linssin pinnoite Naarmunkestävä, Huurtumaton 3M™ Scotchgard™
Kehyksen väri Musta, Sininen, Limetinvihreä, Oranssi
Kehyksen väri Musta ja vihreä, Sininen, Kirkas, Limetinvihreä, Oranssi