1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Henkilönsuojaimet
 4. Viestintätuotteet
 5. Kupukuulokkeet
 6. 3M™ PELTOR™ WS™ ProTac XPI -kuulonsuojaimet

3M™ PELTOR™ WS™ ProTac XPI -kuulonsuojaimet

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Kuulonsuojaus ja langaton viestintä samassa laitteessa

Toimii AA-paristoilla tai ladattavalla NiMH-akulla

Akun käyttöaika on 45 tuntia

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 523KB)

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Kuulonsuojaus ja langaton viestintä samassa laitteessa
 • Toimii AA-paristoilla tai ladattavalla NiMH-akulla
 • Akun käyttöaika on 45 tuntia
 • Melutasoon mukautuvuus mahdollistaa ympäristön äänien kuulemisen
 • Bluetooth® -liitettävyys luo vakaan yhteyden
 • Bluetooth® MultiPoint ‑yhteys mahdollistaa samanaikaisen yhteyden jopa kahteen laitteeseen
 • IP68-suojausluokan vastamelupuomimikrofoni mahdollistaa helpon käyttäjien välisen viestinnän
 • Erottuva keltainen väri parantaa turvallisuutta
 • Paina ja kuuntele -toiminnon avulla melutasoon mukautuvuus on helppo ottaa käyttöön
 • Toimii AA-paristoilla tai ladattavalla NiMH-akustolla
 • Akun varaus riittää 45 tunnin käyttöön

3M™ PELTOR™ WS™ ProTac XPI -tuotteet ovat sarja melutasoon mukautuvia Bluetooth®-kuulonsuojaimia, joiden avulla on mahdollista suojata kuuloa tehokkaasti tämän huonontamatta viestintämahdollisuuksia. Näissä pitkälle kehitetyissä kuulonsuojaimissa on melutasoon mukautuvat mikrofonit, joiden ansiosta suojainten käyttäjä pysyy meluisassakin ympäristössä tietoisena ja pystyy olemaan yhteydessä toisiin suojainten käyttäjiin. Bluetooth-liitettävyys mahdollistaa vakaan yhteyden käyttöön otettuihin laitteisiin, ja kuulonsuojaimet on varustettu IP68-suojausluokan vastamelumikrofonein. Päälaki- tai niskasangalla varustetut tai suojakypärään kiinnitettävät kuulonsuojaimet ovat väriltään erottuvan keltaiset, ja niihin on saatavissa myös FLX2-lisälaiteliittimet.

3M™ PELTOR™ WS™ ProTac XPI -tuotesarjasta löydät kuulonsuojaimet, jotka suojaavat kuuloa ja mahdollistavat tehokkaan langattoman viestinnän meluisissa olosuhteissa. Näiden kuulonsuojaimien melutasoon mukautuvat mikrofonit pitävät suojainten käyttäjät tietoisina meluisassakin ympäristössä ja mahdollistavat yhteydenpidon, ja ne myös suojaavat käyttäjiä hetkelliseltä tai ajoittaiselta melulta. Kun melutasoon mukautuminen on säädetty heikoksi tai tämä toiminto jopa kytketty pois päältä, käyttäjät voivat käyttää Paina ja kuuntele -toimintoa (push-to-listen – PTL). Tämä mahdollistaa ympäristön äänten kuulemisen tehtävissä, joissa tarvitaan tavallista parempaa tilannetietoisuutta. Minkä tahansa painikkeen painaminen palauttaa ympäristön äänten kuuluvuuden halutun asetuksen mukaiseksi. Kuulonsuojaimien Bluetooth® Multipoint -liitettävyys mahdollistaa samanaikaisen, vakaan yhteyden jopa kahteen ulkoiseen Bluetooth-yhteydessä toimivaan laitteeseen. Kuulonsuojaimien IP68-suojausluokan vastamelupuomimikrofoni on säädetty toiminaan ihanteellisesti hyvin meluisissa ympäristöissä, mikä mahdollistaa suojainten käyttäjien välisen viestinnän. Kaikki kuulonsuojaimet ovat väriltään selvästi erottuvan keltaisia. Niissä käytetään AA-paristoja tai ladattavaa nikkelimetallihydridiakustoa, jonka varaus riittää 45 tunniksi. Nämä kuulonsuojaimet ovat saatavissa päälaki- tai niskasangalla tai suojakypärään kiinnitettävinä. Tiettyihin kuulonsuojaimiin on saatavissa FLX2-lisälaiteliittimet, joiden ansiosta niihin voi lisäksi liittää helposti ja luotettavasti kaapelilla monia tavallisimpia kaksisuuntaisia radiolaitteita. Tämä täydentää helppokäyttöistä ja vankkatekoista, vaivattoman radioyhteyden mahdollistavaa tangettia.

Resurssit

Vastaavia tuotteita

Äänityyppi Viestintä
Langaton tekniikka Bluetooth®
Tuotteen väri Kirkkaankeltainen
Kiinnitysmenetelmä Päälakisanka, Kaulahihna, Kypäräkiinnike
Liitännän tyyppi Langaton Bluetooth®

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).