1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Henkilönsuojaimet
 4. Viestintätuotteet
 5. Kupukuulokkeet
 6. 3M™ PELTOR™ WS™ ProTac XPI -kuulonsuojaimet

3M™ PELTOR™ WS™ ProTac XPI -kuulonsuojaimet

 • Osanumero MT15H7AWS6-111
 • 3M ID 7100195906

Kuulonsuojaus ja langaton viestintä samassa laitteessa

Toimii AA-paristoilla tai ladattavalla NiMH-akulla

Akun käyttöaika on 45 tuntia

Näytä enemmän tietoja
Äänityyppi Communication
Langaton tekniikka Bluetooth®
Tuotteen väri Kirkkaankeltainen
Kiinnitysmenetelmä Kypäräkiinnike
Liitännän tyyppi Langaton Bluetooth®

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Kuulonsuojaus ja langaton viestintä samassa laitteessa
 • Toimii AA-paristoilla tai ladattavalla NiMH-akulla
 • Akun käyttöaika on 45 tuntia
 • Melutasoon mukautuvuus mahdollistaa ympäristön äänien kuulemisen
 • Bluetooth® -liitettävyys luo vakaan yhteyden
 • Bluetooth® MultiPoint ‑yhteys mahdollistaa samanaikaisen yhteyden jopa kahteen laitteeseen
 • IP68-suojausluokan vastamelupuomimikrofoni mahdollistaa helpon käyttäjien välisen viestinnän
 • Erottuva keltainen väri parantaa turvallisuutta
 • Paina ja kuuntele -toiminnon avulla melutasoon mukautuvuus on helppo ottaa käyttöön
 • Toimii AA-paristoilla tai ladattavalla NiMH-akustolla
 • Akun varaus riittää 45 tunnin käyttöön

3M™ PELTOR™ WS™ ProTac XPI -tuotteet ovat sarja melutasoon mukautuvia Bluetooth®-kuulonsuojaimia, joiden avulla on mahdollista suojata kuuloa tehokkaasti tämän huonontamatta viestintämahdollisuuksia. Näissä pitkälle kehitetyissä kuulonsuojaimissa on melutasoon mukautuvat mikrofonit, joiden ansiosta suojainten käyttäjä pysyy meluisassakin ympäristössä tietoisena ja pystyy olemaan yhteydessä toisiin suojainten käyttäjiin. Bluetooth-liitettävyys mahdollistaa vakaan yhteyden käyttöön otettuihin laitteisiin, ja kuulonsuojaimet on varustettu IP68-suojausluokan vastamelumikrofonein. Päälaki- tai niskasangalla varustetut tai suojakypärään kiinnitettävät kuulonsuojaimet ovat väriltään erottuvan keltaiset, ja niihin on saatavissa myös FLX2-lisälaiteliittimet.

3M™ PELTOR™ WS™ ProTac XPI -tuotesarjasta löydät kuulonsuojaimet, jotka suojaavat kuuloa ja mahdollistavat tehokkaan langattoman viestinnän meluisissa olosuhteissa. Näiden kuulonsuojaimien melutasoon mukautuvat mikrofonit pitävät suojainten käyttäjät tietoisina meluisassakin ympäristössä ja mahdollistavat yhteydenpidon, ja ne myös suojaavat käyttäjiä hetkelliseltä tai ajoittaiselta melulta. Kun melutasoon mukautuminen on säädetty heikoksi tai tämä toiminto jopa kytketty pois päältä, käyttäjät voivat käyttää Paina ja kuuntele -toimintoa (push-to-listen – PTL). Tämä mahdollistaa ympäristön äänten kuulemisen tehtävissä, joissa tarvitaan tavallista parempaa tilannetietoisuutta. Minkä tahansa painikkeen painaminen palauttaa ympäristön äänten kuuluvuuden halutun asetuksen mukaiseksi. Kuulonsuojaimien Bluetooth® Multipoint -liitettävyys mahdollistaa samanaikaisen, vakaan yhteyden jopa kahteen ulkoiseen Bluetooth-yhteydessä toimivaan laitteeseen. Kuulonsuojaimien IP68-suojausluokan vastamelupuomimikrofoni on säädetty toiminaan ihanteellisesti hyvin meluisissa ympäristöissä, mikä mahdollistaa suojainten käyttäjien välisen viestinnän. Kaikki kuulonsuojaimet ovat väriltään selvästi erottuvan keltaisia. Niissä käytetään AA-paristoja tai ladattavaa nikkelimetallihydridiakustoa, jonka varaus riittää 45 tunniksi. Nämä kuulonsuojaimet ovat saatavissa päälaki- tai niskasangalla tai suojakypärään kiinnitettävinä. Tiettyihin kuulonsuojaimiin on saatavissa FLX2-lisälaiteliittimet, joiden ansiosta niihin voi lisäksi liittää helposti ja luotettavasti kaapelilla monia tavallisimpia kaksisuuntaisia radiolaitteita. Tämä täydentää helppokäyttöistä ja vankkatekoista, vaivattoman radioyhteyden mahdollistavaa tangettia.

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.