1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Henkilönsuojaimet
 4. Pään ja kasvojen suojaus
 5. Kypärät
 6. 3M™ SecureFit™ Suojakypärä X5500-sarja

3M™ SecureFit™ Suojakypärä X5500-sarja

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Turvallinen ja käyttömukava päänsuoja putoavien esineiden aiheuttamilta päävammoilta yleisessä teollisuuskäytössä

Pääpannan valmistuksessa on käytetty ainutlaatuista patentoitua 3M™ Pressure Diffusion -teknologiaa

Käyttäjä voi mukauttaa korkeuden ja istuvuuden säätämällä kypärää pystysuunnassa useilla eri tasoilla

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Turvallinen ja käyttömukava päänsuoja putoavien esineiden aiheuttamilta päävammoilta yleisessä teollisuuskäytössä
 • Pääpannan valmistuksessa on käytetty ainutlaatuista patentoitua 3M™ Pressure Diffusion -teknologiaa
 • Käyttäjä voi mukauttaa korkeuden ja istuvuuden säätämällä kypärää pystysuunnassa useilla eri tasoilla
 • Kiipeilykypärien inspiroima lieritön rakenne tarjoaa selkeän näkymän ylös
 • Lisävarusteet ovat yhteensopivia erilaisten 3M:n kasvosuojien, kupusuojainten ja muiden tarvikkeiden kanssa
 • Yhteensopiva muovisoljella varustetun leukahihnan kanssa
 • Patentoitu UV-indikaattori, joka ilmoittaa käyttäjälle, milloin ultraviolettisäteilylle altistunut kypärä on vaihdettava
 • Sertifioitu standardin EN397 vaatimusten mukaisesti yleiseen teollisuuskäyttöön
 • Hyväksytty sivusuuntaisen muodonmuutoksen ja sulien metalliroiskeiden osalta
 • Kypärät ovat saatavissa erivärisinä tuuletuksella tai ilman

3M™ SecureFit™ X5500-sarjan suojakypärä tarjoaa työntekijöille turvallista, miellyttävää ja säädettävää päänsuojausta erilaisiin suojaustarpeisiin. Suojakypärien helposti säädettävän nelipisteisen pääpannan valmistuksessa on käytetty ainutlaatuista 3M™ Pressure Diffusion -teknologiaa. X5500-sarjan suojakypärissä on 3M™ UVicator™ -indikaattori, joka ilmaisee ultraviolettisäteilyn aiheuttaman vaurioiden tason. Ne ovat EN397-standardin mukaisia yleiseen teollisuuskäyttöön, ja ne ovat saatavilla erivärisinä tuuletusaukoilla tai ilman.

Luotettavaa ja miellyttävää päänsuojausta 3M™ SecureFit™ X5500-sarjan suojakypärällä. Tämä sarja on suunniteltu yleiseen teollisuuskäyttöön ja jokapäiväisten turvallisuusvaatimusten täyttämiseen. Nykyaikaisten kiipeilykypärien inspiroimana suojakypärät tarjoavat suojan putoavien esineiden aiheuttamilta päävammoilta. Kypärissä on erilaiset säädöt korkeudelle, takaosalle ja etuosalle. Helppokäyttöinen nelipistekiinnitysjärjestelmä mahdollistaa pääpannan tasaisen kiristyksen tarpeen mukaan. Kiinnityksessä on käytetty ainutlaatuista patentoitua 3M™ Pressure Diffusion -teknologiaa, joka varmistaa istuvuuden, vähentää ohimoon kohdistuvaa painetta jopa 20 % verrattuna tavallisiin 3M:n kypärien pääpantoihin ja auttaa parantamaan käyttömukavuutta. Lieritön muotoilu tarjoaa selkeän näkymän ylöspäin, jotta olisit tietoinen ympäristöstäsi ja välttäisit vaarat. X5500-sarjan suojakypärissä on patentoitu 3M™ UVicator™ -indikaattori, joka muuttuu punaisesta valkoiseksi altistuessaan vaurioittavalle ultraviolettisäteilylle. Koska ultraviolettisäteet haurastuttavat kypärän kuorta ja vaarantavat suojaustason, indikaattorin värin muuttuminen ilmaisee, että kypärä tulisi vaihtaa. Lisävarusteet on suunniteltu yhteensopiviksi erilaisten 3M:n kasvosuojien, kupusuojainten ja muiden tarvikkeiden kanssa. Kypärään voidaan lisätä valinnainen leukahihna. Nämä kypärät ovat saatavissa erivärisinä ja tuuletuksella tai ilman. EN397-standardin mukainen yleisiin teollisuuden käyttötarkoituksiin.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Kuorimateriaali ABS
Kiinnitys 4-pisteinen salpakiinnitys
Ilmastoitu Kyllä, Ei
Tuotteen väri Punainen, Oranssi, Musta, Neonvihreä, Valkoinen, Sininen, Vihreä, Keltainen
Tuotteen tyyppi Suojakypärä

Vastaavia Tuotteita