1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Henkilönsuojaimet
 4. Pään ja kasvojen suojaus
 5. Kypärät
 6. 3M™ SecureFit™ X5000-sarjan suojakypärä

3M™ SecureFit™ X5000-sarjan suojakypärä

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Turvallista ja käyttömukavaa päänsuojausta korkealla työskentelyyn ja muihin varallisiin teollisuustöihin

Pääpannan valmistuksessa on käytetty ainutlaatuista patentoitua 3M™ Pressure Diffusion -teknologiaa

3M:n ainutlaatuinen nelipisteleukahihnan valintakytkin antaa käyttäjälle mahdollisuuden vaihtaa EN 12492- (kiipeilykypärät) ja EN 397-standardin (suojakypärät teollisuuskäyttöön) standardien välillä

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Turvallista ja käyttömukavaa päänsuojausta korkealla työskentelyyn ja muihin varallisiin teollisuustöihin
 • Pääpannan valmistuksessa on käytetty ainutlaatuista patentoitua 3M™ Pressure Diffusion -teknologiaa
 • 3M:n ainutlaatuinen nelipisteleukahihnan valintakytkin antaa käyttäjälle mahdollisuuden vaihtaa EN 12492- (kiipeilykypärät) ja EN 397-standardin (suojakypärät teollisuuskäyttöön) standardien välillä
 • Käyttäjä voi mukauttaa korkeuden ja istuvuuden säätämällä kypärää pystysuunnassa useilla eri tasoilla
 • Kiipeilykypärien inspiroima lieritön rakenne tarjoaa selkeän näkymän ylös
 • Lisävarusteet ovat yhteensopivia erilaisten 3M:n kasvosuojien, kupusuojainten ja muiden tarvikkeiden kanssa
 • Patentoitu UV-indikaattori, joka ilmoittaa käyttäjälle, milloin ultraviolettisäteilylle altistunut kypärä on vaihdettava
 • Sertifioitu joko EN12492- tai EN 397-standardin mukaisesti (leukahihnan määrityksestä riippuen)
 • Hyväksytty sivusuuntaisen muodonmuutoksen ja sulien metalliroiskeiden osalta
 • Saatavina erivärisinä ja myös heijastavina

3M™ SecureFit™ X5000-sarjan suojakypärä tarjoaa työntekijöille turvallista, miellyttävää ja säädettävää päänsuojausta erilaisiin suojaustarpeisiin. Suojakypärät tarjoavat kuusi erilaista säätöasetusta ja nelipisteleukahihnan, jossa on 3M:n ainutlaatuinen valintakytkin, jonka avulla voit helposti valita käyttötilan standardien EN 12492 (kiipeilykypärät) tai EN 397 (teollisuuden suojakypärät) välillä. X5000-sarjan suojakypärät ovat ilmastoituja ja lierittömiä. Suojakypärissä on 3M™ UVicator™ -indikaattori, joka ilmaisee altistumisen vaurioittavalle ultraviolettisäteilylle. Suojakypärissä on helposti säädettävä kuusipisteinen kiinnitysjärjestelmä, jonka valmistuksessa on käytetty ainutlaatuista 3M™ Pressure Diffusion -teknologiaa. Niitä on saatavina erivärisinä ja myös heijastavina.

Luotettavaa ja miellyttävää päänsuojausta 3M™ SecureFit™ X5000-sarjan suojakypärällä. Sarja soveltuu ihanteellisesti eri tilanteisiin, mukaan lukien korkealla työskentely tai teollisuuden raskaita koneita tai muita vaaroja sisältävät työt. Ilmastoidut suojakypärämme on suunniteltu ja sertifioitu täyttämään sekä EN12492- että EN397-standardit ja ainutlaatuinen nelipisteleukahihnan valintakytkin antaa käyttäjälle mahdollisuuden valita käyttötilan standardien välillä työpaikan työturvallisuusmääräysten mukaisesti. Nykyaikaisten kiipeilykypärien inspiroima lieritön rakenne tarjoaa selkeän näkymän ylöspäin, jotta olisit tietoinen ympäristöstäsi ja välttäisit vaarat. Voit säätää suojakypärän istuvuutta kuuden eri asetuksen avulla vastaamaan erilaisia pään muotoja. Suojakypärässä on helposti kääntyvä kuusipisteinen kiinnitysjärjestelmä, joka mahdollistaa pääpannan tasaisen kiristämisen tarpeen mukaan. Näissä kypärissä on käytetty ainutlaatuista patentoitua 3M™ Pressure Diffusion -teknologiaa, joka varmistaa istuvuuden, vähentää ohimoon kohdistuvaa painetta jopa 20 % verrattuna tavallisiin 3M:n kypärien pääpantoihin ja auttaa parantamaan käyttömukavuutta. Näissä suojakypärissä on patentoitu 3M™ UVicator™ -indikaattori, joka muuttuu punaisesta valkoiseksi altistuessaan vaurioittavalle ultraviolettisäteilylle. Koska ultraviolettisäteet haurastuttavat kypärän kuorta ja vaarantavat suojaustason, indikaattorin värin muuttuminen ilmaisee, että kypärä tulisi vaihtaa. Lisävarusteet on suunniteltu yhteensopiviksi erilaisten 3M:n kasvosuojien, kupusuojainten ja muiden tarvikkeiden kanssa. X5000-sarjan kypärät on saatavina erivärisinä ja myös heijastavina. Huomaa: X5000-sarjan suojakypärät ovat joko EN12492- (lisää standardi) tai EN397-tilassa (kuvaus), mutta ne eivät voi täyttää molempia EN-standardeja samanaikaisesti.

Suositellut käyttökohteet
 • Tarkoitettu käytettäväksi rakennus-, öljy ja kaasu- ja metsäteollisuudessa sekä kunnallistekniikassa

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Kuorimateriaali ABS
Kiinnitys 6-pisteinen ruuvisäätö
Ilmastoitu Kyllä
Tuotteen väri Sininen, Keltainen, Valkoinen, Musta, Neonvihreä, Oranssi, Punainen, Vihreä
Tuotteen tyyppi Suojakypärä

Vastaavia Tuotteita