1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Henkilönsuojaimet
 4. Viestintätuotteet
 5. In-ear-kuulokkeet
 6. 3M™ PELTOR™ melutasoon mukautuvat viestintäkorvatulpat

3M™ PELTOR™ melutasoon mukautuvat viestintäkorvatulpat

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Langattomat viestintäkorvatulpat suojaavat kuuloa kovilta ääniltä

Suunniteltu parantamaan tilannetietoisuutta ja helpottamaan kommunikointia

Mukana on kätevä USB-latauskotelo, joka tarjoaa 16 tuntia käyttöaikaa

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Langattomat viestintäkorvatulpat suojaavat kuuloa kovilta ääniltä
 • Suunniteltu parantamaan tilannetietoisuutta ja helpottamaan kommunikointia
 • Mukana on kätevä USB-latauskotelo, joka tarjoaa 16 tuntia käyttöaikaa
 • Intuitiivinen – vain yksi käyttöpainike
 • Vaihdettavat tulppaosat varmistavat hyvän käyttömukavuuden ja mahdollistavat suojaustason säätämisen
 • Saatavana kaksi versiota, joista toinen soveltuu teollisuuskäyttöön ja toinen metsästys- ja ampumaharrastukseen sekä metsätalousteollisuuteen

Melutasoon mukautuvat langattomat 3M™ PELTOR™ ‑viestintäkorvatulpat on suunniteltu suojaamaan kuuloa ja parantamaan tilannetietoisuutta ja kommunikointia. Ne toimitetaan tuotepaketissa, joka sisältää suojaavan latauskotelon ja valikoiman vaihtotulppaosia, korvatulppien nauhan, tuulisuojat ja USB-kaapelin lataamista varten. Saatavana on kaksi versiota, joista toinen soveltuu teollisuuskäyttöön ja toinen metsästys- ja ampumaharrastukseen sekä metsätalouteen.

Suojaa kuulosi kovilta ääniltä ja säilytä samalla kykysi kuulla ympäristöääniä melutasoon mukautuvien 3M™ PELTOR™ ‑viestintäkorvatulppien avulla. Langattomat viestintäkorvatulpat on suunniteltu parantamaan tilannetietoisuutta ja viestintää. Niiden avulla voit helposti puhua lähellä olevien ihmisten kanssa ja kuulla ympäristön äänet vaarantamatta kuulonsuojausta. Niitä on helppo käyttää: yhdellä painikkeella voit kytkeä viestintäkorvatulpat päälle ja pois päältä sekä valita matalan, normaalin tai suuren äänenvoimakkuuden asetukset. Niiden pieni ja kevyt muotoilu parantaa yleistä mukavuutta ja käyttökokemusta ja mahdollistaa viestintäkorvatulppien käytön päähineiden kanssa. Vaihtotulppaosilla viestintäkorvatulpat voidaan mukauttaa vaadittuun suojaustasoon ja varmistaa miellyttävä tiiviys. Ne ladataan latauskotelon mikro-USB-liitännän kautta. Li-ion-akut tarjoavat jopa 16 tunnin jatkuvan käytön, ja latausaika tietokoneesta tai pistorasiasta on noin 180 minuuttia. Latauskotelossa on läpinäkyvä kansi, jonka ansiosta lataustilan ilmaisin on helppo nähdä, ja kotelon ympärillä oleva kuminen tiivisterengas auttaa suojaamaan korvatulppia märissä ja likaisissa ympäristöissä. Vedenkestävä latauskotelo on IP-54-luokituksen mukainen (kannen ja USB-portin ollessa suljettu), ja 3M™ PELTOR™ ‑viestintäkorvatulppien SNR-arvo, kuulonsuojaimen vaimennusarvo keskimääräiselle teollisuusmelulle, täyttää PPE-direktiivin 89/686/ETY vaatimukset. Saatavana on kaksi versiota, joista toinen soveltuu teollisuuskäyttöön ja toinen metsästys- ja ampumaharrastukseen sekä metsätalouteen.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.