1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Henkilönsuojaimet
 4. Hengityksensuojaus
 5. Moottoroidut ja paineilmakäyttöiset hengityssuojaimet
 6. Paineilmakäyttöiset hengityssuojaimet
 7. 3M™ Versaflo™ luonnostaan vaaraton moottoroitu hengityssuojainjärjestelmä, valmispakkaus, TR-800-sarja

3M™ Versaflo™ luonnostaan vaaraton moottoroitu hengityssuojainjärjestelmä, valmispakkaus, TR-800-sarja

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Sopii erilaisiin ympäristöihin valitun hiukkassuodattimen tai kaasu- ja höyrysuodattimien yhdistelmän mukaan

Akussa on puskuri iskujen vaimentamiseksi, ja sen mekaaninen kiinnitys estää irrottamisen käytön aikana

Työskentele omaan tahtiisi – useat ilmavirtauksen nopeusasetukset mahdollistavat käyttömukavuuden hallinnan

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 521KB)

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Sopii erilaisiin ympäristöihin valitun hiukkassuodattimen tai kaasu- ja höyrysuodattimien yhdistelmän mukaan
 • Akussa on puskuri iskujen vaimentamiseksi, ja sen mekaaninen kiinnitys estää irrottamisen käytön aikana
 • Työskentele omaan tahtiisi – useat ilmavirtauksen nopeusasetukset mahdollistavat käyttömukavuuden hallinnan
 • Äänimerkit ja merkkivalot ilmaisevat akun heikon varauksen ja tukkeutuneen suodattimen
 • Tiettyjen moottoroitujen ja paineilmakäyttöisten hengityksensuojainjärjestelmien osana käytettävät pääpannat sopivat työntekijöille, joilla on kasvojen alueen karvoitusta tai jotka käyttävät silmälaseja

Yksinkertainen ja kätevä tapa hankkia 3M™ Versaflo™ luonnostaan vaaraton moottoroitu hengityssuojainjärjestelmä on ostaa TR-800-sarjan laite käyttövalmiina pakettina. Riippumatta siitä, sekoitatko ja murskaatko yhdisteitä lääkelaitoksessa, työskentelet syttyvien kaasujen kanssa öljy- ja kaasuteollisuudessa tai tarvitset suojausta maalaus- ja pinnoitustehtäviin, luonnostaan vaaraton 3M™ Versaflo™ TR-800 ‑sarjan moottoroidut hengityssuojainjärjestelmät on rakennettu ympäristöihin, joissa EX-suojatun laitteiston käyttäminen on ensiarvoisen tärkeää. Jokainen sarja sisältää kaiken tarpeellisen työn aloittamiseen turvallisesti.

3M™ Versaflo™ TR-800 ‑sarjan luonnostaan vaarattomien moottoroitujen hengityssuojainjärjestelmien käyttövalmiissa sarjoissa ovat yleisimmät eri työskentelyoloissa tarvittavat osat kätevinä pakkauksina. Riippumatta siitä, työskenteletkö raskaassa teollisuudessa, öljy- ja kaasuteollisuudessa, maalaamossa tai raskaan kuljetuskaluston korjaustöissä, käyttövalmiit 3M™ TR-800 ‑sarjat sisältävät luonnostaan vaarattoman moottoroidun 3M™ Versaflo™ TR-800 ‑sarjan hengityssuojaimen, päähineen tai hitsausmaskin käyttötarkoituksen mukaan. Valmispakkaukset sisältävät myös suodattimia, hengitysletkuja ja lisävarusteita sen varmistamiseksi, että käyttäjällä on kaikki tarvittava työn aloittamiseen. Monipuolinen 3M™ Versaflo™ TR-800 moottoroitu hengityssuojain on suunniteltu varmistamaan työntekijöiden henkilökohtainen työskentelymukavuus. Hengityssuojain on varustettu värikoodatuilla ja havainnollisilla säätimillä. Ilmavirran nopeus voidaan valita useista eri vaihtoehdoista, joten laite pitää työtiimin olon mukavana ylläpitämällä keskittymiskykyä. Kirkkaan keltaiset yksityiskohdat erottavat puhallinyksikön 3M-malleista, jotka eivät ole luonnostaan vaarattomia. Merkkivaloilla ja äänimerkillä toimivat hälytykset varoittavat käyttäjää, kun akku on vähissä tai suodatin on tukkeutunut. TR-800 moottoroitu hengityssuojaimeen voidaan asentaa useita eri suodattimia teollisuudenalan ja työympäristön tarpeiden mukaan. TR-800 on ATEX-sertifioitu moottoroitu puhallinyksikkö, jota voidaan käyttää tietyissä räjähdysvaarallisissa ympäristöissä.

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.