3M™ Accuspray™ -suutinpää PPS™ 2.0 -sarjalle

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Käytettäväksi vain 3M™ PPS™ 2.0 -sarjan tuotteiden kanssa

Sopii mihin tahansa sovellukseen, kuten wet-on-wet-pohjusteen, pohjusteen pinnoitteen, pohjapinnoitteen, pintakerroksen, kirkaslakan, liimojen ja muiden pinnoitteiden ruiskutukseen

Sopii käytettäväksi kaikkien vaihdettavia ruiskuja käyttävien 3M™ Accuspray™ -maaliruiskujen kanssa

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Tekninen tuotetietolehti (PDF, 706KB)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Käytettäväksi vain 3M™ PPS™ 2.0 -sarjan tuotteiden kanssa
 • Sopii mihin tahansa sovellukseen, kuten wet-on-wet-pohjusteen, pohjusteen pinnoitteen, pohjapinnoitteen, pintakerroksen, kirkaslakan, liimojen ja muiden pinnoitteiden ruiskutukseen
 • Sopii käytettäväksi kaikkien vaihdettavia ruiskuja käyttävien 3M™ Accuspray™ -maaliruiskujen kanssa
 • Läpinäkyvä suutinpää on helppo puhdistaa tai tarvittaessa vaihtaa uuteen
 • 4 suutinpäätä per sarja

3M™ Accuspray™ -suutinpää PPS™ 2.0 -sarjalle on hyväksytty 3M-varaosa käytettäväksi minkä tahansa vaihdettavaa suutinta käyttävän 3M™ Accuspray™ -maaliruiskun kanssa. Tuotetta voidaan käyttää vain 3M™ PPS™ 2.0 -sarjan tuotteiden kanssa.

3M™ Accuspray™ -suutinpäät PPS™ 2.0 -sarjalle on suunniteltu toimimaan optimaalisesti monenlaisten ruiskupinnoitteiden kanssa, ja ne ovat tärkeä osa 3M™ Accuspray™ -maaliruiskujärjestelmää. Vaihdettavien ja uudelleenkäytettävien suutinpäiden laaja kokovalikoima soveltuu kaikenlaiseen käyttöön vesipohjaisista pohjamaaleista ja muista matalan viskositeetin pinnoitteista korkeamman viskositeetin pinnoitteisiin, kuten autoteollisuuden pohjusteisiin ja liimoihin. Suuttimien puhdistus ja uudelleenkäyttö on helppoa, ja ne voidaan myös vaihtaa nopeasti uusiin, minkä jälkeen maaliruisku sopii taas uusiin tehtäviin. Muita etuja ovat matalampi pohjusteaineen kulutus, pienempi vaihto- ja puhdistusaika sekä parempi lopputulos, joka vaatii vähemmän hiomista. Suutinpäät on valmistettu läpinäkyvästä muovista – näin teknikot näkevät nopeasti, koska suutin on puhdas, mikä lyhentää puhdistukseen kuluvaa aikaa. Saatavilla on kolmen kokoisia, värikoodattuja 3M™ Accuspray™ -suutinpäitä 3M™ PPS™ 2.0 -sarjalle: 1,4 mm:n suutinpäiden atomisaatiojälki on hieno ja ohiruiskutusta on vain vähän. Siksi ne ovat hyvä valinta matalan viskositeetin materiaaleille, kuten autoteollisuuden tiivisteille, maaleille, pinnoitteille, lakoille ja kevyille liimoille. 1,8 mm:n vaihdettavat suutinpäät soveltuvat keski- ja korkeaviskositeettisille pinnoitteille, kuten autojen pohjusteille, lakoille ja liimoille. 2,0 mm:n suutinpäitä käytetään yleensä 3M™ Accuspray™ HGP -maaliruiskun kanssa, joka on suunniteltu erityisesti suurille kohteille ja korkean viskositeetin nesteille. Näitä suuttimia voi käyttää geelipinnoitteiden liimojen, pohjapinnoitteiden, paksujen pohjusteiden ja erikois- ja äänieristyspinnoiteiden kanssa. Muita etuja ovat alhainen pohjusteaineen kulutus, pienempi vaihto- ja puhdistusaika sekä parempi lopputulos, joka vaatii vähemmän hiomista. Soveltuu käytettäväksi vain 3M™ PPS™ 2.0 -sarjan tuotteiden kanssa.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Sisähalkaisija (metrinen) 2 mm, 1,4 mm, 1,8 mm
Tuotteen väri Punainen, Oranssi, Läpinäkyvä
Tuotteen tyyppi Pää