3M™ Accuspray™ -suutinpäät

Products
 • Valikoima vaihdettavia suutinpäitä, jotka soveltuvat kaikenlaisille pinnoitteille matalasta korkeaan viskositeettiin
 • Vaihtaminen on nopeaa ja helppoa – vaihdolla saat käyttöösi uudenlaisen maaliruiskun aina tarpeen vaatiessa
 • Läpinäkyvän rakenteen ansiosta näet aina, että suutin pysyy puhtaana
 • Suunniteltu 3M™ Accuspray™- ja 3M™ PPS™ -järjestelmille (ensimmäinen versio). Ei sovellu käytettäväksi 3M™ PPS™ 2.0 -sarjan tuotteiden kanssa.
 Lisää
Näytä kaikki tiedot
Tuotteen väri
Product_Color
Näytä kaikki tuotteet 
 Tuotteen väri
Tuotteet
Sulje
Tuotteen tiedot
 • Valikoima vaihdettavia suutinpäitä, jotka soveltuvat kaikenlaisille pinnoitteille matalasta korkeaan viskositeettiin
 • Vaihtaminen on nopeaa ja helppoa – vaihdolla saat käyttöösi uudenlaisen maaliruiskun aina tarpeen vaatiessa
 • Läpinäkyvän rakenteen ansiosta näet aina, että suutin pysyy puhtaana
 • Suunniteltu 3M™ Accuspray™- ja 3M™ PPS™ -järjestelmille (ensimmäinen versio). Ei sovellu käytettäväksi 3M™ PPS™ 2.0 -sarjan tuotteiden kanssa.
 • Kun valitset ruiskutettavalle materiaalille sopivaa suutinpäätä, varmista aina materiaalin (maali tai muu) valmistajan suositus ennen valintaa.

3M™ Accuspray™ -suutinpäät on suunniteltu käytettäväksi erityisesti 3M™ Accuspray™ -maaliruiskujen kanssa. Monipuolisen suutinvalikoiman ansiosta matala-, keski- ja korkeaviskositeettimaaleja voi levittää uskomattoman nopeasti yhdellä ruiskulla. Teknikoiden tarvitsee vain tarpeen vaatiessa vaihtaa suutin, ja maaliruisku on kuin uusi. Läpinäkyvät suuttimet on helppo puhdistaa ja käyttää uudestaan. Ei sovellu käytettäväksi 3M™ PPS™ 2.0 -sarjan tuotteiden kanssa.

3M™ Accuspray™ -suutinpäät on suunniteltu toimimaan optimaalisesti monenlaisten ruiskupinnoitteiden kanssa, ja ne ovat tärkeä osa 3M™ Accuspray™ -maaliruiskujärjestelmää. Vaihdettavien ja uudelleenkäytettävien suutinpäiden laaja kokovalikoima soveltuu kaikenlaiseen käyttöön vesipohjaisista pohjamaaleista ja muista matalan viskositeetin pinnoitteista korkeamman viskositeetin pinnoitteisiin, kuten autoteollisuuden pohjusteisiin ja liimoihin. Suuttimien puhdistus ja uudelleenkäyttö on helppoa, ja ne voidaan myös vaihtaa nopeasti uusiin, minkä jälkeen maaliruisku sopii taas uusiin tehtäviin. Muita etuja ovat matalampi pohjusteaineen kulutus, pienempi vaihto- ja puhdistusaika sekä parempi lopputulos, joka vaatii vähemmän hiomista. Suutinpäät on valmistettu läpinäkyvästä muovista – näin teknikot näkevät nopeasti, koska suutin on puhdas, mikä lyhentää puhdistukseen kuluvaa aikaa. Saatavilla on kolmen kokoisia, värikoodattuja 3M™ Accuspray™ -suutinpäitä: 1,4 mm:n suutinpäiden atomisaatiojälki on hieno ja ohiruiskutusta on vain vähän. Siksi ne ovat hyvä valinta matalan viskositeetin materiaaleille, kuten autoteollisuuden tiivisteille, maaleille, pinnoitteille, lakoille ja kevyille liimoille. 1,8 mm:n vaihdettavat suutinpäät soveltuvat keski- ja korkeaviskositeettisille pinnoitteille, kuten autojen pohjusteille, lakoille ja liimoille. 2,0 mm:n suutinpäitä käytetään yleensä 3M™ Accuspray™ HGP -maaliruiskun kanssa, joka on suunniteltu erityisesti suurille kohteille ja korkean viskositeetin nesteille. Näitä suuttimia voi käyttää geelipinnoitteiden liimojen, pohjapinnoitteiden, paksujen pohjusteiden ja erikois- ja äänieristyspinnoiteiden kanssa. Muita etuja ovat alhainen pohjusteaineen kulutus, pienempi vaihto- ja puhdistusaika sekä parempi lopputulos, joka vaatii vähemmän hiomista. Ei sovellu käytettäväksi 3M™ PPS™ 2.0 -sarjan tuotteiden kanssa.

Lisätiedot
Defense Products Market Segments
eLentokonetekniikka
Käyttökohde
Pinnoitteen ruiskutus, Manuaalinen ruiskupinnoitus, Maalin ruiskutus, Maalaus, Pohjusteen ruiskutus
NPVI Mktg
Kyllä
Pienin myyntiyksikkö
Kit
Tuoteavain
6612 16612 ACCUSPRAY HG10 ATOMIZING HEADS 1.4 SRW
Tuotteen tyyppi
Pää
Tuotteen väri
Oranssi, Punainen, Läpinäkyvä
Ota yhteyttä

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.