3M™ Hookit™ Alusta, 152 mm, Multi-Reikäinen

 • 3M ID 7000032219
 • UPC 04046719346769

Alusta sopii yksipuolisille kiillotuslaikoille.

Varmistaa tukevan laikan kiinnityksen ja mahdollistaa helpon irrotuksen

Auttaa keskittämään kiillotuslaikat hyvin tarkasti

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Alusta sopii yksipuolisille kiillotuslaikoille
 • Varmistaa tukevan laikan kiinnityksen ja mahdollistaa helpon irrotuksen
 • Auttaa keskittämään kiillotuslaikat hyvin tarkasti
 • Osa 3M™ Perfect-It™ -järjestelmää
 • 3M™ Hookit™ -kiinnitysjärjestelmä mahdollistaa helpon laikan vaihdon

3M™ Hookit™ -alusta on suunniteltu kiillotuslaikkojen helppoon kiinnitykseen, nopeaan irrotukseen ja tarkkaan keskittämiseen. Käytä näitä alustoja yhdessä 3M™ Hookit™ -laikkojen kanssa lisäämään tuottavuutta sekä nopeuttamaan laikanvaihtoja.

3M™ Hookit™ -alusta varmistaa, että autokorjaamot saavat ammattimaisia tuloksia, ja lisää korjaamojen kokonaistuottavuutta. Alustamme tarjoavat monia hyötyjä, kuten nopean vaihdon sekä erinomaisen viimeistelyn ajoneuvojen maalipintoihin. Ne antavat varman, liukumattoman kiinnityksen ja mahdollistavat hiomalaikkojen helpon irrotuksen tarvittaessa. Suosittelemme tätä alustaa Gelcoat-pinnoitteiden ja maalien korkealuokkaiseen viimeistelyyn. Ne ovat osa 3M™ Perfect-It™ -järjestelmää, joka mahdollistaa korkealuokkaisen viimeistelyn ja korostaa värejä ja kiiltoa. Käytettäessä hiomatahnojen ja -laikkojen kanssa ne auttavat poistamaan pienet maalipinnan virheet tehokkaasti, mikä säästää aikaa. Alustat antavat pehmustustukea ajoneuvon maalipinnan tasoittamiseksi ja viimeistelemiseksi. Sama tuki auttaa kiillottamaan pinnat erittäin kiiltäviksi. Alustassamme käytetään 3M™ Hookit™ -kiinnitysjärjestelmää hiomalaikkojen helppoa vaihtoa varten. Aseta hiomalaikka paikalleen, niin se kiinnittyy tukevasti alustaan, ja irroita helposti repäisemällä. Hookit-kiinnitys säästää aikaa vaihdettaessa laikkaa useiden eri karkeuksien välillä. Hiomatuote, jossa on käyttöikää jäljellä, voidaan irrottaa ja kiinnittää uudelleen. Tämä on kustannustehokasta, kun käytössä on useita eri karkeuksia ja laikkaa vaihdetaan ennen kuin sen käyttöikä on tullut tiensä päähän. Irrota laikka ja kiinnitä se myöhemmin uudelleen. Hookit™ -kiinnitys varmistaa tukevan pidon. Tämä on tärkeä etu verrattuna esimerkiksi liimaselkäisiin laikkoihin, joissa pöly ja ilma voivat heikentää laikan uudelleenkiinnittymistä irrottamisen jälkeen.

Suositellut käyttökohteet
 • Käytä 3M™ Hookit™ -kiinnitysjärjestelmän kanssa nopeuttamaan laikkojen vaihtoa ja parantamaan autokorjaamon tehokkuutta

Tyypilliset Ominaisuudet

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.