3M™ Silkkipainomateriaalit arkeissa

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Kalvomateriaalit (polyesteri ja vinyyli) ja liimat ovat kirkkaita ja kestävät lämpöä sekä UV-säteilyä

350 korkean pidon akryyliliimassa on korkea leikkauslujuus matalan pintaenergian (LSE) pinnoilla

Muovipinnoitetut paperilinerit ja kalvolinerit mahdollistavat tehokkaan prosessin

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Käyttöturvallisuustiedote (PDF, 0B)

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN!

Työskennellään yhdessä! 3M-tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Jos tarvitset apua oikean tuotteen löytämisessä projektiisi tai sinulla on muita kysymyksiä 3M-ratkaisuista.
Soita meille (09) 525 21

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Kalvomateriaalit (polyesteri ja vinyyli) ja liimat ovat kirkkaita ja kestävät lämpöä sekä UV-säteilyä
 • 350 korkean pidon akryyliliimassa on korkea leikkauslujuus matalan pintaenergian (LSE) pinnoilla
 • Muovipinnoitetut paperilinerit ja kalvolinerit mahdollistavat tehokkaan prosessin
 • Linerin vaivaton laitteeseen syöttö ja poistaminen pitää työt käynnissä sujuvasti
 • Lukuisia liima- ja linerimateriaaleja erilaisten käyttökohteiden vaatimuksiin

3M™ silkkipainomateriaalit arkissa 7908E ovat 50 mikronin paksuista kiiltäväpintaista valkoista polyesteripintamateriaalia, jossa on 45 mikronin paksuinen 350 -akryyliliima. Muovipinnoitettu voimapaperilineri on 170 mikronin paksuinen, ja siihen on painettu vihreä 3M-logo. Materiaali on UL- ja CSA-hyväksytty.

Jos tarvitset erinomaista tarttuvuutta matalan pintaenergian muoveille, jauhemaalatuille pinnoille ja öljyisille metallipinnoille, valitse 3M™ silkkipainomateriaali arkissa 7908. Sen avulla tarra-arkkien prosessointi on helppoa, ja se on suunniteltu pysymään tasaisena. Etikettimateriaalin pinnoitus parantaa painovärin tarttumista ja se on lämpösiirtotulostettava, mutta lineri ei ole painokelpoinen. Se on kestävä ja sietää hyvin kosteutta ja kemikaaleja. Materiaalin lämpöstabiilisuus on erinomainen, ja se kestää hyvin korkeita lämpötiloja. Se kestää myös ajoneuvoteollisuuden moottoritilojen kemikaaleja. Kiiltävä pintakerros muodostaa erinomaisen suojan hankaukselle ja kemikaaleille, ja paksu liimakerros antaa hyvän tarttuvuuden kuvioiduille pinnoille, matalan pintaenergian (LSE-) muoveille, maalatuille ja myös jauhemaalatuille pinnoille. Kiiltävä valkoinen polyesterikalvo ja akryyliliima muovipinnoitetulla voimapaperilinerilla muodostavat yhdessä hyvän tartunnan ja lujan pidon. Tämä tuote on tarramateriaalien standardi, johon muita tuotteita verrataan. Sillä on UL- (kansio MH16411) ja CSA (kansio 99316) -hyväksynnät – katso lisätietoja UL:n ja CSA:n listauksista. 3M™-etikettimateriaalivalikoimassa on paljon tuotteita, joilla on erinomainen tarttuvuus ja pitkä kestoikä myös ulkotiloissa sekä ajoneuvoteollisuuden vaatimuksia vastaava kemiallinen kestävyys. Osa tuotteista on UL/CSA-yhteensopivia materiaaleja, joille voidaan painaa flekso- tai silkkipainomenetelmällä. Ne ovat myös lämmönsiirto-, digi-, mustesuihku-, laser- ja pistematriisitulostukseen soveltuvia. Saatavana useilla kalvomateriaaleilla, kuten polyesterilla, polypropeenilla, vinyylillä, lääketeollisuuden vaatimukset täyttävällä paperilla tai synteettisellä materiaalilla. Katso tarkemmat tiedot tuotteen omasta tuotelehdestä. Tyypillisiä 3M™ -etikettimateriaalien käyttökohteita ovat viivakoodiseuranta, jäljitys ja seuranta, lämpösiirtotulostettavat tarrat, muuttuvien tietojen tulostus (VIP), brändi- ja ohjetarrat, varoitustarrat, pysyvät merkinnät, pintojen suojaaminen ja teippaus, suojalaminoinnit, UV-suojaus, rikkoutuvat turva- ja sinetöintitarrat, mitätöintimerkinnät jättävät turvatarrat, väärennysten vähentäminen, laminointi, kiinnittäminen ja digipainetut ikkunatarrat.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.