1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Etiketit
 4. Etikettimateriaalit
 5. Etikettimateriaalit
 6. 3M™ 7746 suojalaminointikalvo, läpinäkyvä polyesteri, määrämittainen, 1500 mm

3M™ 7746 suojalaminointikalvo, läpinäkyvä polyesteri, määrämittainen, 1500 mm

 • 3M ID 7100104650

Etiketit suojalaminaattisovelluksiin

Kestää UV-säteilyä ja ehkäisee värin haalistumista

Pintamateriaali kestää hankausta, kulutusta ja sään vaikutuksia

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Etiketit suojalaminaattisovelluksiin
 • Kestää UV-säteilyä ja ehkäisee värin haalistumista
 • Pintamateriaali kestää hankausta, kulutusta ja sään vaikutuksia
 • Liima on suunniteltu kiinnittymään haastaviin pintoihin, ja se kestää hyvin korkeita lämpötiloja
 • Tiheät ja superkalanteroidut voimapaperi- ja polyesterikalvolinerit mahdollistavat tehokkaan stanssauksen ja annostelun automaattisissa tuotantolinjoissa

3M™ laminaatin merkintämateriaalit on suunniteltu suojalaminaattisovelluksiin. Luja pintamateriaali kestää naarmuja, hankausta sekä kemikaaleja. Saatavilla on useita liimoja, jotka toimivat eri lämpötiloissa, eri pinnoilla ja eri ympäristöissä, esimerkiksi öljyisillä metallipinnoilla.

Kun tarvitset korkealaatuista laminaattia, valitse 3M™ suojalaminointikalvo 7742. Se parantaa painettujen etikettien ja kuvien kestävyyttä. Mattapintainen polyesterista valmistettu suojalaminointikalvo antaa hyvän suojan hankausta, UV-säteilyä ja kemikaaleja vastaan. Sen vuoksi se on ihanteellinen valinta tulostettuihin tyyppikilpiin esimerkiksi teollisuuden laitteissa ja työkaluissa. Materiaali on UL-hyväksytty (MH11410), kun se laminoidaan polyesteritarramateriaalille. Muovipinnoitettu voimapaperilineri auttaa pitämään liiman kirkkaana. Se on myös CSA-hyväksytty (99316) sekä polyesteri- että vinyylitarramateriaalien laminointiin. 3M™-etikettimateriaalivalikoimassa on paljon tuotteita, joilla on erinomainen tarttuvuus ja pitkä kestoikä myös ulkotiloissa sekä autoteollisuuden vaatimuksia vastaava kemiallinen kestävyys. Osa tuotteista on UL/CSA-yhteensopivia materiaaleja, joille voidaan painaa flekso- tai silkkipainomenetelmällä. Ne ovat myös lämmönsiirto-, digi-, mustesuihku-, laser- ja pistematriisitulostukseen soveltuvia. Saatavana useilla kalvomateriaaleilla, kuten polyesterilla, polypropeenilla, vinyylillä, lääketeollisuuden vaatimukset täyttävällä paperilla tai synteettisellä materiaalilla. Katso tarkemmat tiedot tuotteen omasta tuotelehdestä. Tyypillisiä 3M™-etikettimateriaalien käyttökohteita ovat viivakoodiseuranta, jäljitys ja seuranta, lämpösiirtotulostettavat tarrat, muuttuvien tietojen tulostus (VIP), brändi- ja ohjetarrat, varoitustarrat, pysyvät merkinnät, pintojen suojaaminen ja teippaus, suojalaminoinnit, UV-suojaus, rikkoutuvat turva- ja sinetöintitarrat, mitätöintimerkinnät jättävät turvatarrat, väärennysten vähentäminen, laminointi ja digipainetut ikkunatarrat.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit