1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Teipit
 4. Kiinnitys-, asennus- ja siirtoteipit
 5. Kiinnitysteipit
 6. 3M™ 93020LE kaksipuolinen teippi, määrämittainen, 1372 mm

3M™ 93020LE kaksipuolinen teippi, määrämittainen, 1372 mm

 • 3M ID 7100104771

Polyesterikalvo takaa mittatarkkuuden vaahtomuovipinnoilla ja muilla materiaaleilla, mikä parantaa teipin käsiteltävyyttä leikkaus- ja stanssaussovelluksissa.

Kiinnittyy erinomaisesti matalan pintaenergian pintoihin, kuten jauhemaalipintoihin ja muoveihin kuten polypropeeniin (PP).

Tarttuu hyvin metalleihin ja korkean pintaenergian materiaaleihin, joten se soveltuu keskenään erilaisten pintojen kiinnittämiseen

Näytä enemmän tietoja

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN!

Työskennellään yhdessä! 3M-tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Jos tarvitset apua oikean tuotteen löytämisessä projektiisi tai sinulla on muita kysymyksiä 3M-ratkaisuista.
Soita meille (09) 525 21

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Polyesterikalvo takaa mittatarkkuuden vaahtomuovipinnoilla ja muilla materiaaleilla, mikä parantaa teipin käsiteltävyyttä leikkaus- ja stanssaussovelluksissa
 • Kiinnittyy erinomaisesti matalan pintaenergian pintoihin, kuten jauhemaalipintoihin ja muoveihin kuten polypropeeniin (PP)
 • Tarttuu hyvin metalleihin ja korkean pintaenergian materiaaleihin, joten se soveltuu keskenään erilaisten pintojen kiinnittämiseen
 • Liima tarttuu erittäin vahvasti eikä nouse herkästi
 • Kestää hyvin teollisuuskemikaaleja, kuluttajakemikaaleja ja kosteutta

3M™ Kaksipuolinen teippi 93020LE, jossa on polyesterikalvoselkä ja liimakerros kummallakin puolella, on markkinoilla testattu, kaksoispinnoitettu selkäaineeton teippi, joka ei nouse helposti. Tämä teippi kiinnittyy hyvin samanlaisiin ja erilaisiin materiaaleihin, kuten metalleihin, useimpiin muoveihin, lasiin, papereihin ja maalattuihin pintoihin.

Tässä teipissä on kantokalvo, jolla saat lisättyä mittapysyvyyttä vaahtomuoveissa ja muissa pinnoissa, ja joka helpottaa teipin käsittelyä leikatessa ja stanssatessa. 3M™ 300LSE liiman liitoslujuus kasvaa ajan ja lämpötilan funktiona, ja siinä on erittäin hyvä välitön tarttuvuus.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit