3M™ Selkäaineeton teippimme 8153LE

  • Saatavilla olevat vaihtoehdot
  • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

90 µm paksu 300LSE Selkäaineeton teippi kahdella linerilla. Kiinnittyy erinomaisesti alhaisen pintaenergian pintoihin, kuten jauhemaalipintoihin ja muoveihin kuten polypropeeniin (PP).

Tuplalinerinen versio 3M™ Selkäaineettomasta teipistä 9453LE

Tarttuu hyvin metalleihin ja korkean pintaenergian materiaaleihin ja kevyesti öljyttyihin metalleihin, joten se soveltuu kiinnittämään erikaltaisia pintoja keskenään. Kestää hyvin teollisuuskemikaaleja, kuluttajakemikaaleja ja kosteutta

Näytä enemmän tietoja

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN!

Työskennellään yhdessä! 3M-tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Jos tarvitset apua oikean tuotteen löytämisessä projektiisi tai sinulla on muita kysymyksiä 3M-ratkaisuista.
Soita meille (09) 525 21

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • 90 µm paksu 300LSE Selkäaineeton teippi kahdella linerilla. Kiinnittyy erinomaisesti alhaisen pintaenergian pintoihin, kuten jauhemaalipintoihin ja muoveihin kuten polypropeeniin (PP)
  • Tuplalinerinen versio 3M™ Selkäaineettomasta teipistä 9453LE
  • Tarttuu hyvin metalleihin ja korkean pintaenergian materiaaleihin ja kevyesti öljyttyihin metalleihin, joten se soveltuu kiinnittämään erikaltaisia pintoja keskenään. Kestää hyvin teollisuuskemikaaleja, kuluttajakemikaaleja ja kosteutta
  • Täyttää useita erilaisia ajoneuvoteollisuuden ja alkuperäisosien valmistajien asettamia standardeja
  • Kiinnittää korkean ja matalan pintaenergian muoveja, jauhemaalipintoja ja kevyesti öljyttyjä metalleja
  • Käytä sovelluksiin elektronisissa laitteissa

Käytä 3M™ Selkäaineetonta tuplalinerista teippiä 8153LE kiinnittääksesi korkean ja alhaisen pintaenergian muoveja, jauhemaalipintoja ja kevyesti öljyttyjä metalleja. Selkäaineeton tuplalinerinen teippimme on ihanteellinen elektronisten laitteiden sovelluksiin. Erinomaiset leikkauslujuusominaisuudet.

Ensiluokkaista suorituskykyä ja keskipaksua profiilia vaativiin sovelluuksiin käytä monipuolista 3M Selkäaineetonta tuplalinerista teippiämme 8153LE. Tämä 90 µm teippi on markkinoiden johtava muovienliittämisratkaisu useissa eri sovelluuksissa monella eri alalla. Se kestää hyvin kemikaaleja ja kosteutta ja se toimii laajalla käyttölämpötila-alueella. Liitoksen lujuus kasvaa ajan ja lämpötilan funktiona, ja sillä on erittäin hyvä välitön tarttuvuus. Teipissä on kaksi lineria. Ensimmäinen lineri on painettu 58# muovipinnoitettu voimapaperi. Toinen lineri on 83# muovipinnoitettu voimapaperi, ja se on ihanteellinen lukuisiin stanssaus- ja konvertointisovelluksiin ja helppoihin jälkimarkkinoiden asennusprosesseihin. Teippi kuuluu Hi-strength 300LSE akryyliliimasarjaan, ja se on valmistettu liuotinvapaasti. Täyttää UL 969 (viitetiedosto PGGU2.MH26206) -standardit.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit