1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiomatuotteet
 4. Hiomalaikat
 5. Viimeistelylaikat
 6. Scotch-Brite™ Viimeistelylaikka SC-DH

Scotch-Brite™ Viimeistelylaikka SC-DH

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Laaja valikoima hiomatuotteiden kokoja ja karkeuksia tarjoaa oikeat tuotteet puhdistukseen, viimeistelyyn, tasoitukseen ja kevyeen jäysteenpoistoon

Avoin verkkomateriaali tuottaa vähän lämpöä ja ehkäisee tukkeutumista, mikä antaa lisää käyttöaikaa

Mukautettava laikka käsittelee pinnat kovertamatta ja vahingoittamatta perusainetta ja aiheuttamatta koloja

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Laaja valikoima hiomatuotteiden kokoja ja karkeuksia tarjoaa oikeat tuotteet puhdistukseen, viimeistelyyn, tasoitukseen ja kevyeen jäysteenpoistoon
 • Avoin verkkomateriaali tuottaa vähän lämpöä ja ehkäisee tukkeutumista, mikä antaa lisää käyttöaikaa
 • Mukautettava laikka käsittelee pinnat kovertamatta ja vahingoittamatta perusainetta ja aiheuttamatta koloja
 • Sopii metallille, komposiitille, muoveille ja muille materiaaleille
 • Laikan tarrakiinnitys nopeisiin laikanvaihtoihin monivaiheisissa viimeistelyprosesseissa

Scotch-Brite™-viimeistelylaikka on kestävä laikka, jota käytetään ensimmäisenä vaiheena puhdistuksessa, tasoituksessa, jäysteenpoistossa ja viimeistelyssä. Laikkamme toimivat hyvin muotoilluilla tai epätasaisilla pinnoilla muuttamatta työkappaleen muotoja.

Scotch-Brite™-viimeistelylaikkamme on ihanteellinen valinta ensimmäisen vaiheen puhdistuksessa, tasoituksessa, jäysteenpoistossa ja viimeistelyssä. Laikkojemme avoin verkkomateriaali tuottaa vähän lämpöä ja ehkäisee tukkeutumista, mikä lisää laikan käyttöikää. Hioma-aineena käytettävä tasaisesti jakautunut alumiinioksidi antaa nopean hionnan yhdenmukaista viimeistelyä varten. Viimeistelylaikoissamme käytetään hioma-aineena alumiinioksidia, joka on teollisuuden ammattilaisten ykkösvalinta nopean hionnan ja pitkän käyttöiän takia. Se on luja, kestävä hioma-aine, joka murtuu itsestään käytön aikana ja tuo jatkuvasti esiin uutta hiomajyvän pintaa. Alumiinioksidi on vahva ja luja mineraali, joka hioo nopeasti ja muodostaa vähän lämpöä. Sitä käytetään laajalti erilaisten materiaalien hiontaan ja viimeistelyyn sekä puun että metallin työstössä. Teollisuuskäyttöön suunnitellut Scotch-Brite-hiomatuotteet ovat ainutlaatuisia viimeistelytuotteita, joissa hioma-aineiden ja nailonkuidun tai synteettisten kuitujen yhdistelmä luo hiomajärjestelmän, joka tarjoaa yhdenmukaisia tuloksia tuotteen koko elinkaaren ajan. Avoin verkkomateriaali tuottaa vähän lämpöä, ehkäisee tukkeutumista ja pitää yllä hiomamineraalien hiontatehoa.

Suositellut käyttökohteet
 • Käytetään nopeaan hiontaan ja tehokkaaseen ensimmäisen vaiheen puhdistukseen, tasoitukseen, jäysteenpoistoon ja viimeistelyyn
 • Sopii metallille, komposiitille, muoveille ja muille materiaaleille

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Halkaisija yhteensä (metrijärjestelmä) 125 mm, 178 mm, 115 mm, 127 mm
Karkeus Erittäin hieno, Karkea, Erittäin hieno, Keskisuuri
Liitteen tyyppi Tarranauha
Hiontamateriaali Alumiinioksidi, Silikonikarbidi