1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiomatuotteet
 4. Hiomanauhat
 5. Hiomakangasnauhat
 6. 3M™ Trizact™ 663FC -timanttikangasnauha

3M™ Trizact™ 663FC -timanttikangasnauha

 • 3M ID 7100141883

Hioo vaikeasti hiottavia materiaaleja jopa 70 % nopeammin kuin liimatut laikat

Antaa yhdenmukaisen hionnan ja pienentää hiomatärinän todennäköisyyttä

YF-painoinen selkäosa tukee keski- ja suurpainehiontasovelluksia

Näytä enemmän tietoja

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Hioo vaikeasti hiottavia materiaaleja jopa 70 % nopeammin kuin liimatut laikat
 • Antaa yhdenmukaisen hionnan ja pienentää hiomatärinän todennäköisyyttä
 • YF-painoinen selkäosa tukee keski- ja suurpainehiontasovelluksia
 • Ihanteellinen aineenpoistoon

3M™ Trizact™ 663FC timanttikangasnauha yhdistää liimattujen laikkojen ennakoitavan mitoituksen 3M hiomanauhojen nopeuteen, yhdenmukaisuuteen ja kätevyyteen. Timanttikangasnauhojemme avulla saat tasaisemman viimeistelyn vähemmässä ajassa.

Käsittele vaikeasti hiottavia materiaaleja, kuten keramiikkaa, karbideita, jäähdytettyä rautaa ja komposiitteja 3M™ Trizact™ 663FC timanttikangasnauhalla. Timanttikangasnauhamme toimivat hyvin myös vanhan termisen pinnoitussuihkeen poistamisessa kunnostusprosessin aikana. Nauhamme hiovat jopa 70 % nopeammin kuin liimatut laikat – ilman tärinää. Nauhojen helppokäyttöisyyden ansiosta kokemattomammatkin käyttäjät saavat aikaan yhdenmukaisen, tehokkaan aineenpoiston nauhan koko käyttöiän ajan. Vedenpitävän YF-painoisen kangasselän ansiosta nämä nauhat voivat tukea suurpainesovelluksia märkänä tai kuivana. Nauhan hiovalla puolella on 3M:n teknologiasta johdettuja kolmiulotteisia rakenteita. Toisin kuin perinteiset hiomatuotteet, jotka on valmistettu satunnaisesti levitetyistä ja epäsäännöllisen muotoisista mineraaleista, Trizact hiomatuotteet sisältävät täsmällisesti muotoiltuja kolmiulotteisia rakenteita, joiden avulla saadaan yhtenäisempi suorituskyky ja eliminoidaan vaihtelu nauhojen välillä.

Suositellut käyttökohteet
 • Käytetään aineenpoistoon

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).