1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiomatuotteet
 4. Hiomanauhat
 5. Hiomakangasnauhat
 6. 3M™ Trizact™ Hiomakangasnauha 363FC

3M™ Trizact™ Hiomakangasnauha 363FC

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Trizact™ hiomatuotteet voivat kestää jopa viisi kertaa pidempään kuin perinteiset hiomatuotteet

Vedenpitävän YF-painoisen polyesteriselän ansiosta käyttäjä voi huuhdella nauhan, mikä vähentää hioma-aineen tukkeutumista

Hartsiliima auttaa vastustamaan lämpöheikkenemistä ja kemiallista heikkenemistä

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Trizact™ hiomatuotteet voivat kestää jopa viisi kertaa pidempään kuin perinteiset hiomatuotteet
 • Vedenpitävän YF-painoisen polyesteriselän ansiosta käyttäjä voi huuhdella nauhan, mikä vähentää hioma-aineen tukkeutumista
 • Hartsiliima auttaa vastustamaan lämpöheikkenemistä ja kemiallista heikkenemistä
 • Parantaa viimeistelyn ja osien koon yhtenäisyyttä

3M™ Trizact™ 363FC kangasnauhassa on alumiinioksidimineraalia liimattuna YF-painoiseen polyesterikangasselkään. 363FC nauhamme ovat saatavilla karkeusasteina A300–A35.

Käytä 3M™ Trizact™ 363FC kangasnauhaa hiiliterästä, ruostumatonta terästä, nikkeliseoksia, zirkoniumia ja titaania olevien osien märkähiontaan, viimeistelyyn ja kiillottamiseen pyörtö- ja tasoviimeistelysovelluksissa. Kangasnauhamme ovat saatavilla karkeusasteina A300–A35. Hartsiliima auttaa vastustamaan lämpöheikkenemistä ja kemiallista heikkenemistä, joka voi tapahtua hionnan aikana. Tämä liimaus on erittäin luja, mikä sopii erinomaisesti kovien ja pehmeiden pintojen tarkkuustyöstöön. Kolmiulotteinen kuusikulmainen rakenne, jossa on alumiinioksidijyvä, mahdollistaa nopeamman hionnan. Vedenpitävän YF-painoisen polyesteriselän ansiosta käyttäjä voi huuhdella osia työkappaleesta ja nauhasta käytön aikana estääkseen pölyä ja likaa tukkimasta hiomapiikkejä. Nämä nauhat kestävät jopa viisi kertaa pidempään kuin muut nauhat ja mahdollistavat tarkan viimeistelyn hallinnan ja eri karkeusasteiden vähentämisen, jolloin prosessin vaiheita ja eri hiomatuotteita tarvitaan vähemmän. Tasaisesti 3M Trizact hiomatuotteiden koko pinnalle jakautuvat kolmiulotteiset rakenteet varmistavat yhdenmukaisen suorituskyvyn ja eliminoivat osien välisen variaation.

Suositellut käyttökohteet
 • Hiiliterästä, ruostumatonta terästä, nikkeliseoksia, zirkoniumia ja titaania olevien osien märkähiontaan, viimeistelyyn ja kiillottamiseen pyörtö- ja tasoviimeistelysovelluksissa

Tyypilliset Ominaisuudet

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Vastaavia Tuotteita

Mikroniluokka A65, A45, A100, A160, A300
Alustan paino YF Paino
Hiontamateriaali Alumiinioksidi