SF20 CYANOACRYLATE ADH 20GR 10/CV

 • 3M ID 7100034279

Erittäin nopeasti kovettuva liimamme pitää projektit käynnissä ja tuottavuuden korkealla

Joustavasta pullosta voi annostella pisaran tai puristaa tasaisen liimapalon

Tarttuu moniin materiaaleihin – nahkaan, korkkiin, muoviin ja kumiin

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Käyttöturvallisuustiedote (PDF, 0B)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Erittäin nopeasti kovettuva liimamme pitää projektit käynnissä ja tuottavuuden korkealla
 • Joustavasta pullosta voi annostella pisaran tai puristaa tasaisen liimapalon
 • Tarttuu moniin materiaaleihin – nahkaan, korkkiin, muoviin ja kumiin
 • Täyttää CID A-A-3097 Tyyppi II, Luokka 1 -standardin
 • Alhainen viskositeetti auttaa luomaan ohuen liimakerroksen nopeaa ja tehokasta kovettumista varten

3M™ Scotch-Weld™ Supernopea pikaliima SF20 on viskositeetiltaan erittäin alhainen, hyvin nopeasti kovettuva pikaliima. Tämä tuote täyttää CID A-A-3097 Tyyppi II, Luokka 1 -standardin. Alhainen viskositeetti auttaa luomaan ohuen liimakerroksen nopeaa ja tehokasta kovettumista varten monilla pinnoilla, mukaan lukien nahka, korkki, muovi ja kumi.

3M™ Scotch-Weld™ Muovi- ja kumipikaliima SF20 on suunniteltu toimimaan poikkeuksellisen hyvin vaikeasti liimattavien muovien ja kumien, happamien ja/tai kontaminoitujen pintojen kanssa, kuten: puiden, nahkojen, pahvin ja öljyisten pintojen kanssa. Kuten nimestä voi päätellä, sitä voidaan myös käyttää nopeissa tuotantosovelluksissa.

Suositellut käyttökohteet

Nahka

Korkki

Pahvi

Öljyiset pinnat

Muovi

Kumi

Mitä pikaliimat ovat? Pikaliimat ovat syanoakrylaattipohjaisia, lujia ja nopeasti tarttuvia liimoja, joita käytetään niin teollisuudessa kuin kotitalouksissa. Yleensä ne on tehty akryylihartsista, joka polymeroituu nopeasti joutuessaan kosketuksiin veden kanssa (tarkalleen ottaen hydroksidi-ionien kanssa) muodostaen vahvoja, pitkäkestoisia ketjuja ja liittäen liimatut pinnat yhteen. Syanoakrylaatit ovat kosteusherkkiä, ja liiallinen altistuminen kosteudelle saattaa lyhentää sen säilyvyysaikaa.

Koska liima asettuu kosteuden vaikutuksesta, ilman tavallinen kosteus luo liiman pinnalle ohuen kalvon sekunneissa, mikä hidastaa reaktiivista kovettumisprosessia merkittävästi. Tämän vuoksi syanoakrylaattiliimaa tulee annostella ohuesti, jotta reaktio tapahtuisi nopeasti ja vahva kiinnitys syntyisi kohtuullisessa ajassa. 3M:n pikaliimat annostellaan suoraan pullosta. Ne saavuttavat käsittelylujuuden huoneenlämmössä. Yksi pisara neliötuumaa kohden kiinnittää monet muovit, kumin, metallin ja muita materiaaleja 34,5 MPa:n vetolujuudella.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.