1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Teipit
 4. Kiinnitys-, asennus- ja siirtoteipit
 5. Kaksipuoliset teipit
 6. 3M™ 9472LE kaksipuolinen teippi, määrämittainen

3M™ 9472LE kaksipuolinen teippi, määrämittainen

 • 3M ID 7100104796

127 µm paksu 300LSE -liimasarjan selkäaineeton teippi. Kiinnittyy erinomaisesti alhaisen pintaenergian pintoihin, kuten jauhemaalipintoihin ja muoveihin kuten polypropeeniin (PP).

Hyvä tarttuvuus kevyesti öljyttyihin metalleihin ja korkean pintaenergian materiaaleihin, joten se soveltuu liittämään erilaisia pintamateriaaleja keskenään.

Liima tarttuu erittäin vahvasti eikä nouse herkästi

Näytä enemmän tietoja

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN!

Työskennellään yhdessä! 3M-tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Jos tarvitset apua oikean tuotteen löytämisessä projektiisi tai sinulla on muita kysymyksiä 3M-ratkaisuista.
Soita meille (09) 525 21

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • 127 µm paksu 300LSE -liimasarjan selkäaineeton teippi. Kiinnittyy erinomaisesti alhaisen pintaenergian pintoihin, kuten jauhemaalipintoihin ja muoveihin kuten polypropeeniin (PP)
 • Hyvä tarttuvuus kevyesti öljyttyihin metalleihin ja korkean pintaenergian materiaaleihin, joten se soveltuu liittämään erilaisia pintamateriaaleja keskenään
 • Liima tarttuu erittäin vahvasti eikä nouse herkästi
 • Kestää hyvin teollisuuskemikaaleja, kuluttajakemikaaleja ja kosteutta
 • Ihanteellinen yleiseen kiinnittämiseen ja useiden erilaisten materiaalien kokoonpanotöihin
 • Täyttää useita erilaisia ajoneuvoteollisuuden ja alkuperäisosien valmistajien asettamia standardeja

3M™ Selkäaineeton teippi 9472LE on 130 µm paksu Hi-strength 300LSE -saarjan akryyliliima 107 µm:n #58 muovipinnoitetulla voimapaperilinerilla.

Ensiluokkaista suorituskykyä ja 50 µm:ä paksumpaa profiilia vaativiin käyttötarkoituksiin käytä monipuolista 3M™ Selkäaineetonta teippiämme 9472LE. Tämä teippi on markkinoiden johtava muovienliittämisratkaisu useissa eri käyttötarkoituksissa monella eri alalla. Se kestää hyvin kemikaaleja ja kosteutta, ja se toimii laajalla käyttölämpötila-alueella (-40 ºC–148 ºC). Liitoksen lujuus kasvaa ajan ja lämpötilan funktiona, ja sillä on erittäin hyvä välitön tarttuvuus. Teipissä on painettu 58# muovipinnoitettu voimapaperilineri, ja se on ihanteellinen stanssaus- ja konvertointisovelluksiin. Teippi kuuluu 3M™ Hi-strength akryyliliima 300LSE -sarjaan, ja se on valmistettu liuotinvapaasti. 3M Selkäaineeton teippi 9472LE täyttää standardin UL 969 (viitetiedosto PGGU2.MH26206).

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit