1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiomatuotteet
 4. Hioma-arkit ja -rullat
 5. Viimeistelyhioma-arkit ja rullat
 6. Scotch-Brite™ Cut and Polish Viimeistelyarkki 7440, 158 mm x 224 mm, A MED, Ruskea

Scotch-Brite™ Cut and Polish Viimeistelyarkki 7440, 158 mm x 224 mm, A MED, Ruskea

 • 3M-tuotenumero 7440
 • 3M ID 7100182601

Tiheä rakenne mahdollistaa metallipintojen tehokkaan tasoituksen, puhdistuksen ja kiillotuksen

Tukkeutumista ehkäisevä muoto takaa tehokkaan suorituskyvyn koko arkin alueella

Mukautuvuus ja pehmeys takaavat tasaisen lopputuloksen

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Tiheä rakenne mahdollistaa metallipintojen tehokkaan tasoituksen, puhdistuksen ja kiillotuksen
 • Tukkeutumista ehkäisevä muoto takaa tehokkaan suorituskyvyn koko arkin alueella
 • Mukautuvuus ja pehmeys takaavat tasaisen lopputuloksen
 • Joustava rakenne yltää vaikeasti saavutettaviin kohtiin
 • Erittäin kestävä materiaali pidentää käyttöikää

Scotch-Brite™-hionta- ja kiillotusarkissa on mukautuva luja, tiivis ja tiheä verkko, jonka avulla se mukautuu yksilöllisiin pinnanmuotoihin ja ulottuu vaikeisiinkin kohtiin. Hionta- ja kiillotusarkkejamme voidaan käyttää käsin tai linjahiomakoneessa metallin työstöön, maalauksen valmisteluun sekä pinnoitteen ja ruosteen poistoon.

Käytä Scotch-Brite™-hionta- ja kiillotusarkkia tehokkaaseen tasoitukseen ja viimeistelyyn. Hionta- ja kiillotusarkkeja voidaan käyttää käsin sisähalkaisijoiden puhdistukseen ja kiillotukseen. Ne voidaan myös kiinnittää linjahiomakoneeseen hankalampia töitä varten, kuten metallin työstöön, maalauksen valmisteluun ja ruosteen poistoon. Näissä arkeissa on alumiinioksidimineraalia. Mineraalista tulee kova ja kestävä hiomapinta, joka rikkoutuu itsestään ja paljastaa uusia leikkuuteriä, kun taas perinteiset hiomarakeet tylsistyvät nopeasti käytössä. Sitä käytetään yleisesti hioma- ja viimeistelysovelluksissa sen hiontanopeuden, kovuuden ja kestävyyden takia. Alumiinioksidi sopii käytettäväksi erilaisille materiaaleille sekä puun että metallin työstössä. Scotch-Brite hiomatuotteet ovat ainutlaatuisia pinnankäsittelytuotteita, joissa on kuitumatriisiin yhdistettyjä hioma-aineita. Hioma-aineiden yhdistäminen kuitumateriaaliin luo hiomajärjestelmän, joka tarjoaa yhdenmukaisia tuloksia tuotteen käyttöiän ajan. Avoin verkkomateriaali tuottaa vähän lämpöä, ehkäisee tukkeutumista ja pitää yllä hiomamineraalien hiontatehoa rajoittamalla kuitujen tukkeutumista.

Suositellut käyttökohteet
 • Voidaan käyttää käsin tai linjahiomakoneessa metallin työstöön, maalauksen valmisteluun sekä pinnoitteen ja ruosteen poistoon

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.