3M™ Perfect-It™ -veneenpesuaine

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Toimii itsessään yleispuhdistusaineena tai ensimmäisenä vaiheena 3M™ Perfect‐It™-geelipinnoiteviimeistelyjärjestelmässä

Erittäin vaahtoava koostumus poistaa yleiset merijäänteet, mutta säästää vahapintaa

Voidaan käyttää lähes kaikille veneiden osille keulasta perään, myös rungossa ja liukumattomilla alueilla

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Toimii itsessään yleispuhdistusaineena tai ensimmäisenä vaiheena 3M™ Perfect‐It™-geelipinnoiteviimeistelyjärjestelmässä
 • Erittäin vaahtoava koostumus poistaa yleiset merijäänteet, mutta säästää vahapintaa
 • Voidaan käyttää lähes kaikille veneiden osille keulasta perään, myös rungossa ja liukumattomilla alueilla
 • Ammattilaistasoinen tiiviste vähentää kustannuksia
 • Osa 3M™ Perfect‐It™-geelipinnoitteen viimeistelytuotteiden valikoimaa
 • Tämän tuotteen käyttö ennen entisöintiä ja vahausta parantaa uudelleenkäsittelyn tuloksia

3M™ Perfect-It™ -veneenpesuaine on tärkeä ensimmäinen vaihe ammattimaisen geelipinnoiteviimeistelyn aikaansaamisessa. Runsaasti vaahtoava koostumus ei irrota vahaa, mutta poistaa pinttyneen lian, levän, kuonan ja muut tavalliset merikontaminantit, jolloin tuloksena on puhdas ja kirkas pinta uusintamaalaukselle. Itse asiassa se toimii jokaiselle venepinnalle keulasta perään.

3M™ Perfect-It™ -veneenpesuaine toimii itsessään tai ensimmäisenä vaiheena 3M:n Perfect-It™-geelipinnoiteviimeistelyjärjestelmässä, joka takaa ammattimaisen geelipinnoiteviimeistelyn. Tämä veneenpesuaine on koostumukseltaan erittäin vaahtoava ja poistaa sitkeimmätkin merikontaminantit, kuten pinttyneen lian, levän ja kuonan geelipinnoitteelta ja muilta pinnoilta, muttei kuitenkaan irrota vahaa. Itse asiassa saippualla voi puhdistaa kaikki veneen pinnat keulasta perään. Se on myös kustannustehokas vaihtoehto: ammattilaistasoista tiivistettä vaaditaan vain 30 grammaa 4 litrassa. 3M™ Perfect-It™ -geelipinnoitteen viimeistelytuotteet sopivat kaikille kiillotusammattilaisista ajoneuvojen omistajiin, ja ne toimivat erinomaisesti uusissa ja käytetyissä veneissä, matkailuautoissa ja teollisissa geelipinnoitteissa. Tuotteet sisältävät vaiheittaisen prosessin, jonka avulla saa luotettavan laadukkaat viimeistelyt joka kerta riippumatta siitä, onko prosessissa yksi, kaksi vai kolme vaihetta. Värikoodatut pullot ovat helppoja tunnistaa sekä pajalla että satamassa. 3M-tuotteiden koko geelipinnoitteille luotu valikoima sisältää raskaan 3M™ Perfect-It™ -leikkausyhdisteen, keskitasoisen 3M™ Perfect-It™ -leikkausyhdisteen ja -vahan, kevyen 3M™ Perfect-It™ -leikkauskiillotusaineen ja -vahan ja 3M™ Perfect-It™ -venevahan. Tämä tuotevalikoima sopii erinomaisesti ammattilaistasoisten geelipinnoiteviimeistelyiden aikaansaamiseen veneille, matkailuautoille ja teollisiin sovelluksiin.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.