1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Teipit
 4. Polyesteriteipit
 5. 3M™ 8901 suojausteippi, sininen, 25.4 mm x 66 m

3M™ 8901 suojausteippi, sininen, 25.4 mm x 66 m

 • 3M ID 7000049597
 • UPC 00051111927670

Toimii vaativissa olosuhteissa ja lämpötiloissa välillä -50–204 °C (-60–400 °F)

Irtoaa jättämättä liimajäämiä korkean lämpötilan rajaus- ja suojaussovelluksissa, kuten jauhemaalauksessa

Polyesterikalvo tarjoaa erinomaisen kestävyyden lämmölle ja kemikaaleille, mutta on silti joustava

Näytä enemmän tietoja

Tarvitsetko kestäviä etikettimateriaalejammevalmiiksi muotoiltuina sinun tuotteeseen?

Yhteistyömmemaailman johtavien konvertoijien kanssa takaa laadun ja kestävyyden loppukäyttäjille, kuin myös tärkeän viestin kaikissa olosuhteissa.

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Toimii vaativissa olosuhteissa ja lämpötiloissa välillä -50–204 °C (-60–400 °F)
 • Irtoaa jättämättä liimajäämiä korkean lämpötilan rajaus- ja suojaussovelluksissa, kuten jauhemaalauksessa
 • Polyesterikalvo tarjoaa erinomaisen kestävyyden lämmölle ja kemikaaleille, mutta on silti joustava
 • Silikoniliima irtoaa siististi useilta eri pinnoilta
 • Läpikuultava sininen selkämateriaali mahdollistaa helpon tunnistamisen ja tarkan asemoinnin

Ohut ja mukautuva 3M-polyesteriteippi 8901 sopii erinomaisesti korkean lämpötilan rajaus- ja suojaussovelluksiin esim. jauhemaalauksessa. Teipin silikoniliima kiinnittyy moniin yleisesti hankaliin pintoihin. Teippi kestää kemikaaleja ja toimii monissa erilaisissa lämpötiloissa ja ympäristöissä.

Suorituskykyä vaativiin olosuhteisiin 3M™-polyesteriteippi 8901 on ohut ja mukautuva polyesteriteippi, joka sopii erinomaisesti korkean lämpötilan rajaus- ja suojaussovelluksiin. Se kiinnittyy hyvin myös silikonilla päällystettyihin pintoihin. Teipissä on läpikuultava sininen selkämateriaali, joka ei repeydy helposti. Silikoniliiman ansiosta se toimii erinomaisesti rajaus- ja suojaussovelluksissa, joissa vaaditaan tarkkoja maalirajoja. Teippi irtoaa yhdessä osassa jättämättä liimajäämiä useimmilta pinnoilta ilman liuskoittumista tai katkeamista. Tämä teippi on myös erinomainen pysyviin jatkos- ja liitossovelluksiin silikonilinereille, paperi- ja kalvomateriaaleille, silloin kun ne altistuvat korkeille lämpötiloille. Teippi kestää hyvin kemikaaleja, joten se toimii tehokkaasti kemikaalikäsittelyissä ja muissa vaativissa sovelluksissa, kuten anodisoinnissa. Kestää lämpötiloja aina välillä -50–204 °C (-60–400 °F). Suositellut käyttökohteet Osien suojaaminen jauhemaalausta ja uunitusta varten Silikonilinerien, kalvojen ja paperien jatkos- ja liitossovellukset Osien tai tyhjiöpussien pitäminen paikallaan komposiittiliitoskäsittelyiden aikana Metallipintojen suojaaminen happo- tai syövyttävissä valssauskylvyissä Suojaava teippi vähentää naarmuja käsittelyn ja toimituksen aikana 3M™-polyesteriteippien 8900 sarja tarjoaa suositun ratkaisun jauhemaalaukseen, sillä ne irtoavat ilman liimajäämiä

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Kokonaisleveys (metrijärjestelmä) 25.4 mm
Kokonaispituus (metrijärjestelmä) 65.8 m
Liimatyyppi Silikoni
Murtovenymä 115.0 Percent
Noudatettavat tekniset tiedot ASTM D3330, ASTM D3652, ASTM D3759
Suurin käyttölämpötila (Celsius) 204 ℃
Tausta (kantoaine) materiaali Polyesteri
Taustan (kantoaine) paksuus (metrinen) 0.02 mm
Teipin kokonaispaksuus ilman taustapaperia (metrinen) 0.06 mm
Teollisuudenalat Autoteollisuus, Elektroniikka, Kuljetus, Rakennusteollisuus, Tulosta, Yleinen teollisuus, eArmeija ja hallitus, eErikoisajoneuvo, eLaite
Tuotemerkit 3M™
Tuotteen väri Sininen
Vetolujuus (metrinen) 45.5 N/100mm, 455 N/100mm
Yksikköä koteloa kohti 36.0 Roll