3M™ PTFE -kalvoteippi 5491

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Tarttumaton PTFE-kalvo antaa poikkeuksellisen liukkaan pinnan, joka on helppo pitää siistinä

Silikoniliima irtoaa siististi useilta eri pinnoilta

Laaja käyttölämpötila-alue kuumien laitteiden ja välineiden sovelluksia varten

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Tarttumaton PTFE-kalvo antaa poikkeuksellisen liukkaan pinnan, joka on helppo pitää siistinä
 • Silikoniliima irtoaa siististi useilta eri pinnoilta
 • Laaja käyttölämpötila-alue kuumien laitteiden ja välineiden sovelluksia varten
 • Paksumpi versio 3M™ PTFE -kalvoteipistä 5490, kestävämpi ja pitkäkestoisempi
 • Suulakepuristettu 3M™ PTFE -kalvoteippi pysyy tasaisempana kuin tavanomaiset lastutut PTFE-kalvoteipit
 • Erinomainen kemikaalien kestävyys, jonka ansiosta teippi kestää vaativia käyttösovelluksia
 • Kestävä rakenne ja kulutuksenkestokyky takaavat luotettavuuden ja suorituskyvyn kitkan, tärinän ja koneiden metelin vähentämisessä

3M™ PTFE -kalvoteipissä 5491 on suulakepuristetusta polytetrafluorieteenista valmistettu selkä (PTFE). Teipissä on äärimmäisen pieni kitkakerroin ja tarttuva silikoniliima, jotka mahdollistavat useille materiaaleille tasaisen ja tarttumattoman pinnan. Tämä helpottaa tasopinnoilla tapahtuvaa materiaalien liikkumista.

Vähennä liikkuvien pintojen välistä kitkaa 3M™ PTFE 5491 teipin kalvoselkä estää kihartumista rullasta vapautettaessa ja pysyy tasaisempana kuin lastutut PTFE-kalvoteipit, mikä luo yhtenäisemmän liukumattoman pinnan. Teippi on suunniteltu nopeaksi ja helpoksi ratkaisuksi liikkuvien pintojen välisen kitkan pienentämiseksi. Teippi toimii tarttumattomana tai irrottamista helpottavana pintana sellaisten materiaalien välillä, joihin kiinnittymiseen saattaa vaikuttaa mm. paine-ja lämpötilavaihtelut 3M™ PTFE -kalvoteipin 5491 käyttö vähentää pinnan kitkaa, estää vinkumista ja kolinaa sekä vähentää laitteista aiheutuvaa melua PTFE kestää kemikaaleja, ja sitä voi käyttää väliaikaisena kemikaalisulkuna. Teipillä on laaja käyttölämpötila-alue -54–260 °C (-65–500 °F), joten se sopii moniin sovelluksiin. Suositellut käyttökohteet Ohjainrulliin kalvo- tai paperiradan hallintaan, hihnoille ja alustoille, joihin voi kertyä pinnoitejäämiä ja painoväriä Kaapelien niputtamiseen ja eristämiseen korkeissa lämpötiloissa Vinkumisen ja äänen vähentämiseen Kanavien ja kourujen linjaamiseen Kemikaaleilta suojaamiseen Suodattimien, muottien ja hitsausvälineiden kitkan alentamiseen korkeissa lämpötiloissa Mitä PTFE tarkoittaa? Polytetrafluorieteeni (PTFE) on synteettinen materiaali, jota käytetään useilla eri aloilla ja sovelluksissa vähentämään kitkakerrointa. Tarttumattomuutensa ja korkean lämmönkestävyytensä ansiosta PTFE:tä käytetään tarttumattomana pinnoitteena muun muassa paistinpannuissa ja muissa keittiövälineissä. Se on erinomainen eristysmateriaali sähkösovelluksiin johtamattomuutensa takia. PTFE ei reagoi useimpiin kemikaaleihin fluoropolymeerisidostensa ansiosta, joten se soveltuu erittäin hyvin reaktiivisia ja syövyttäviä aineita sisältäviin astioihin ja putkistoihin. PTFE vähentää kitkaa, kulumista ja lisää laitteiden energiatehokkuutta. Alhaisen kitkansa ansiosta PTFE:tä käytetään teollisuussovelluksissa, joissa vaaditaan osien liukumista, kuten esimerkiksi laakereissa, rattaissa ja liukulevyissä. PTFE toimii näissä tilanteissa huomattavasti paremmin kuin polyamidi tai asetaali. 3M on vienyt tämän yhdisteen puristusprosessin läpi ja luonut ohuen kalvon, joka on yhdistetty ainutlaatuisten 3M™ liima-aineiden kanssa. Tuotekehityksen tuloksena ovat siten nämä PTFE-teipit. Innovatiiviset ja erittäin suorituskykyiset 3M PTFE -teipit ovat luotettavia, kestäviä ja vähentävät kitkaa.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.