3M™ PTFE -kalvoteippi 5490

Products
 • Tarttumaton PTFE-kalvo antaa poikkeuksellisen liukkaan pinnan, joka on helppo pitää siistinä
 • Silikoniliima irtoaa siististi useilta eri pinnoilta
 • Laaja lämpötilaskaala kuumien laitteiden ja välineiden sovelluksia varten
 • Suulakepuristettu 3M™ PTFE -kalvoteippi pysyy tasaisempana kuin tavanomaiset lastutut PTFE-kalvoteipit
 Lisää
Näytä kaikki tiedot
Kokonaisleveys (metrijärjestelmä)
Overall_Width_Metric
Kokonaispituus (metrijärjestelmä)
Overall_Length_Metric
Tuotteen väri
Product_Color
Näytä kaikki tuotteet 
 Kokonaisleveys (metrijärjestelmä), Kokonaispituus (metrijärjestelmä)  Tuotteen väri
Tuotteet
Sulje

Tarvitsetko kestäviä etikettimateriaalejammevalmiiksi muotoiltuina sinun tuotteeseen?

Yhteistyömmemaailman johtavien konvertoijien kanssa takaa laadun ja kestävyyden loppukäyttäjille, kuin myös tärkeän viestin kaikissa olosuhteissa.

Lisätiedot
Kokonaisleveys (metrijärjestelmä)
1,3 cm, 2,5 cm, 5,1 cm, 76,2 mm
Kokonaispituus (metrijärjestelmä)
32,9 m, 32,91 m
Liimatyyppi
Silikoni
National Stock Number
7510009262208, 7510010693981, 7510012089660, 7510012102484, 7510012370526
Sääntelyavain
AD-01547
Suurin käyttölämpötila (Celsius)
260 Degree Celsius
Teipin kokonaispaksuus ilman taustapaperia (metrinen)
0,09 mm, 0,094 mm
Teollisuudenalat
eLentokonetekniikka, eLaite, Autoteollisuus, Elektroniikka, Yleinen teollisuus, Metallintyöstö, eArmeija ja hallitus, MRO, eErikoisajoneuvo, Kuljetus
Tuotemerkki
3M™
Tuotteen väri
Ruskea, Harmaa
US Govt Contract Number
GS-15F-1429H
Varastointiaika
18 Month, 24 Month
Vetolujuus (metrinen)
30,4 N/100mm, 304 N/100mm, 385 N/100mm
Lisätietoja
 • Tarttumaton PTFE-kalvo antaa poikkeuksellisen liukkaan pinnan, joka on helppo pitää siistinä
 • Silikoniliima irtoaa siististi useilta eri pinnoilta
 • Laaja lämpötilaskaala kuumien laitteiden ja välineiden sovelluksia varten
 • Suulakepuristettu 3M™ PTFE -kalvoteippi pysyy tasaisempana kuin tavanomaiset lastutut PTFE-kalvoteipit
 • Erinomaisen kemikaalien vastustuskyvyn ansiosta teippi kestää vaativia käyttösovelluksia
 • Kestävä rakenne ja kulutuksenkestokyky takaavat luotettavuuden ja suorituskyvyn kitkan, tärinän ja koneiden metelin vähentämisessä.

3M™ PTFE -kalvoteippi 5490:ssä on pursotetusta polytetrafluorieteenista valmistettu selkäaine (PTFE). Tässä teipissä on äärimmäisen pieni kitkakerroin, joka yhdessä tarttuvan silikoniliiman kanssa tekee useille materiaaleille tasaisen, tarttumattoman pinnan, joka helpottaa monissa tasopinnoilla tapahtuvaa materiaalien liikuttelua.

Vähennä liikkuvien pintojen välistä kitkaa 3M™ PTFE -kalvoteipin 5490 kalvotausta estää kihartumista rullasta vapautettaessa ja pysyy tasaisempana kuin lastutut PTFE-kalvoteipit, mikä luo yhtenäisemmän liukumattoman pinnan. Kehitimme tämän teipin nopeaksi ja helpoksi liikkuvien osien välisen kitkan pienentämiseksi. Se toimii tarttumattomana tai irrottamista helpottavana pintana sellaisten materiaalien välillä, joihin kiinnittymiseen saattaa vaikuttaa mm. paine- ja lämpötilavaihtelut. 3M™ PTFE -kalvoteipin 5490 käyttö vähentää pinnan kitkaa, estää vinkumista ja kolinaa sekä vähentää laitteista aiheutuvaa melua. PTFE kestää kemikaaleja, ja sitä voi käyttää väliaikaisena kemikaalisulkuna. Teipin laaja käyttölämpötila-alue, -54–260 °C, tekee siitä ihanteellisen useisiin käyttökohteisiin. Suositellut käyttötarkoitukset Ohjainrulliin kalvo- tai paperiradan hallintaan, hihnoille ja alustoille, joihin voi kertyä pinnoitejäämiä ja painoväriä, Kaapelien niputtamiseen ja eristämiseen korkeissa lämpötiloissa, Vinkumisen ja äänen vähentämiseen, Kanavien ja kourujen linjaamiseen, Kemikaaleilta suojaamiseen, Komposiittiliimausten muotinirrotukseen Mitä tarkoittaa PTFE? Polytetrafluorieteeni (PTFE) on synteettinen materiaali, jota käytetään useilla eri aloilla ja sovelluksissa vähentämään kitkakerrointa. Tarttumattomuutensa ja korkean lämmönkestävyytensä ansiosta PTFE:tä käytetään tarttumattomana pinnoitteena muun muassa paistinpannuissa ja muissa keittiövälineissä. Se on erinomainen eristysmateriaali sähkötarvikkeisiin johtamattomuutensa takia. PTFE ei reagoi useimpiin kemikaaleihin fluoropolymeerisidostensa ansiosta, joten se soveltuu erittäin hyvin reaktiivisia ja syövyttäviä aineita sisältäviin astioihin ja putkistoihin. PTFE vähentää kitkaa, kulumista ja laitteiden energiatehokkuutta. Alhaisen kitkansa ansiosta PTFE:tä käytetään teollisuussovelluksissa, joissa vaaditaan osien liukumista, kuten esimerkiksi laakereissa, rattaissa ja liukulevyissä. PTFE toimii näissä tilanteissa huomattavasti paremmin kuin polyamidi tai asetaali. 3M on vienyt tämän yhdisteen puristusprosessin läpi ja luonut ohuen kalvon, joka on yhdistetty ainutlaatuisten 3M™ liimojen kanssa, ja tuottanut siten nämä PTFE-teipit. Innovatiiviset, tehokkaat 3M PTFE-teipit ovat luotettavia, kestäviä ja vähentävät kitkaa

Tiedostot
Ota yhteyttä

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.