1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Teipit
 4. Kiinnitys-, asennus- ja siirtoteipit
 5. Kiinnitysteipit
 6. Scotch® ATG Irrotettavaa/siirrettävää kaksipuolista kuituteippiä 928

Scotch® ATG Irrotettavaa/siirrettävää kaksipuolista kuituteippiä 928

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Pysyvä ja kevyesti kiinnittävä liima-aine mahdollistavat materiaalin irrottamisen useilta papereilta, folioilta ja kalvoilta.

ATG-teipinkatkaisulaite tarjoaa hallitun liiman levityksen samalla, kun lineri kelautuu takaisin ATG-teipinkatkaisulaitteeseen. Se kiinnittyy kosketuksesta ja liittää monenlaisia pinta- ja materiaaliyhdistelmiä.

ATG-teippijärjestelmä on monipuolinen, miellyttävä, nopea ja helppokäyttöinen. Ei jätä sotkua eikä vaadi puhdistusta. Se on kustannustehokas vaihtoehto niiteille, hakasille, ruuveille, pulteille ja nestemäiselle liimalle. Turvallisempi kuin kuumaliimat.

Näytä enemmän tietoja

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN!

Työskennellään yhdessä! 3M-tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Jos tarvitset apua oikean tuotteen löytämisessä projektiisi tai sinulla on muita kysymyksiä 3M-ratkaisuista.
Soita meille (09) 525 21

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Pysyvä ja kevyesti kiinnittävä liima-aine mahdollistavat materiaalin irrottamisen useilta papereilta, folioilta ja kalvoilta
 • ATG-teipinkatkaisulaite tarjoaa hallitun liiman levityksen samalla, kun lineri kelautuu takaisin ATG-teipinkatkaisulaitteeseen. Se kiinnittyy kosketuksesta ja liittää monenlaisia pinta- ja materiaaliyhdistelmiä
 • ATG-teippijärjestelmä on monipuolinen, miellyttävä, nopea ja helppokäyttöinen. Ei jätä sotkua eikä vaadi puhdistusta. Se on kustannustehokas vaihtoehto niiteille, hakasille, ruuveille, pulteille ja nestemäiselle liimalle. Turvallisempi kuin kuumaliimat
 • Käytä Scotch® ATG -teipinkatkaisulaitteiden avulla

Käytä Scotch® ATG Irrotettavaa/siirrettävää kaksipuolista kuituteippiä 928 irrottamista ja uudelleen kiinnitämistä vaativiin sovelluksiin. Teippimme toisella puolella on pysyvä ja toisella puolella kevyesti tarttuva liima-aine, mikä mahdollistaa teipin irrottamisen useimmilta papereilta, folioilta ja kalvoilta. Se on miellyttävä, nopea ja helppokäyttöinen.

Scotch® ATG Irrotettavasta/siirrettävästä kaksipuolisesta kuituteipistä 928 saat monipuolisen, nopean ja helppokäyttöisen teipin, jossa on sekä pysyvä että kevyesti tarttuva liima-aine, mikä mahdollistaa irrottamisen useimmilta papereilta, folioilta ja kalvoilta. Teippimme on ihanteellinen useisiin irrottamista ja uudelleen kiinnitämistä vaativiin sovelluksiin, kuten uudelleensuljettaviin pusseihin tai kuoriin, paperien, folioiden ja kalvojen merkitsemiseen, siirrettäviin tarroihin ja etiketteihin, näytteilleasetteluun ja kirjojen insertteihin.

Sen monipuolisuus tarkoittaa, että sitä voidaan käyttää sekä kotona että työpaikalla väliaikaisesti pitämään paikallaan suojaavia pakkausmateriaaleja kuten vaahtomuovia tai pahvia, joita käytetään tuotteiden kuljetuksessa.

Kaksipuolisessa teipissämme on pysyvä ja kevyesti tarttuva akryyliliima valkoisen kuituselkäaineen eri puolilla kääntäen rullattuna muovipinnoitetulle voimapaperilinerille. Sitä voidaan käyttää Scotch® ATG -teipinkatkaisulaitteiden avulla.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit