3M™ Kaksipuolinen teippi 983

  • 3M ID 7000111522
  • UPC 53134375397549

Liiketoimilomakkeiden, julisteiden ja myyntipisteiden mainostuotteiden kiinnittäminen. Levennetyn linerin liimattomat reunat teipin molemmin puolin mahdollistavat helpon irrottamisen.

Helposti irrotettava levennetyn linerin molemminpuolisten liimattomien reunojen ansiosta.

Julisteiden ja näyte-esineiden kiinnittäminen.

Näytä enemmän tietoja

Tarvitsetko kestäviä etikettimateriaalejammevalmiiksi muotoiltuina sinun tuotteeseen?

Yhteistyömmemaailman johtavien konvertoijien kanssa takaa laadun ja kestävyyden loppukäyttäjille, kuin myös tärkeän viestin kaikissa olosuhteissa.

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Liiketoimilomakkeiden, julisteiden ja myyntipisteiden mainostuotteiden kiinnittäminen. Levennetyn linerin liimattomat reunat teipin molemmin puolin mahdollistavat helpon irrottamisen
  • Helposti irrotettava levennetyn linerin molemminpuolisten liimattomien reunojen ansiosta
  • Julisteiden ja näyte-esineiden kiinnittäminen
  • 983 teipin liiman aineosat täyttävät FDA:n artikkelin 21 CFR 175.105 mukaiset koostumusvaatimukset

3M™ Kaksipuolinen teippi 983. Teippimme tarttuu välittömästi ja pitää hyvin kiinni ja siinä on molemmin puolin levennetty lineri, joka helpottaa sen irrottamista.

3M™ Kaksipuolinen teippi 983:n molemmin puolin levennetty lineri helpottaa sen irrottamista kiinnityksen jälkeen. Teippimme tarttuu nopeasti ja siinä on hyvä pitovoima, joka liittää, pitää paikallaan ja kiinnittää julisteita ja näyte-esineitä. Se on kaksipuolinen teippi hyvällä tarttuvuudella ja tarjoaa suurta pitolujuutta moniin eri pintoihin. Sitä voidaan käyttää liiketoimilomakkeiden, julisteiden ja myyntipisteiden mainostuotteiden kiinnitysteippinä. 983 teipin liiman aineosat täyttävät FDA:n artikkelin 21 CFR 175.105 mukaiset koostumusvaatimukset.

Tyypilliset ominaisuudet

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).