1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Teipit
 4. Kiinnitys-, asennus- ja siirtoteipit
 5. Kiinnitysteipit
 6. 3M™ 983XL kaksipuolinen teippi, levennetty lineri, 12/18 mm x 500 m, 8/pakk

3M™ 983XL kaksipuolinen teippi, levennetty lineri, 12/18 mm x 500 m, 8/pakk

 • 3M ID 7000111522

Liiketoimilomakkeiden, julisteiden ja myyntipisteiden mainostuotteiden kiinnittäminen. Levennetyn linerin liimattomat reunat teipin molemmin puolin mahdollistavat helpon irrottamisen.

Helposti irrotettava levennetyn linerin molemminpuolisten liimattomien reunojen ansiosta.

Julisteiden ja näyte-esineiden kiinnittäminen.

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Liiketoimilomakkeiden, julisteiden ja myyntipisteiden mainostuotteiden kiinnittäminen. Levennetyn linerin liimattomat reunat teipin molemmin puolin mahdollistavat helpon irrottamisen
 • Helposti irrotettava levennetyn linerin molemminpuolisten liimattomien reunojen ansiosta
 • Julisteiden ja näyte-esineiden kiinnittäminen
 • 983 teipin liiman aineosat täyttävät FDA:n artikkelin 21 CFR 175.105 mukaiset koostumusvaatimukset

3M™ Kaksipuolinen teippi 983. Teippimme tarttuu välittömästi ja pitää hyvin kiinni ja siinä on molemmin puolin levennetty lineri, joka helpottaa sen irrottamista.

3M™ Kaksipuolinen teippi 983:n molemmin puolin levennetty lineri helpottaa sen irrottamista kiinnityksen jälkeen. Teippimme tarttuu nopeasti ja siinä on hyvä pitovoima, joka liittää, pitää paikallaan ja kiinnittää julisteita ja näyte-esineitä. Se on kaksipuolinen teippi hyvällä tarttuvuudella ja tarjoaa suurta pitolujuutta moniin eri pintoihin. Sitä voidaan käyttää liiketoimilomakkeiden, julisteiden ja myyntipisteiden mainostuotteiden kiinnitysteippinä. 983 teipin liiman aineosat täyttävät FDA:n artikkelin 21 CFR 175.105 mukaiset koostumusvaatimukset.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.