3M™ Kaksipuolinen teippi 9629PC

  • 3M ID 7100263025

100 µm kaksipuolinen teippi PET-polyesteriselkäaineella ja #58 muovipinnoitetulla voimapaperilinerilla.

Liitä materiaaleja välittömästi nopealla tarttumisella

Kaksipuolisella teipillä on poikkeukselliset liimautumisominaisuudet, ja se kiinnittyy hyvin korkeiden ja matalien pintaenergioiden materiaaleihin kuten HDPE:hen, PP:hen, ABS:n, polykarbonaattiin, PMMA:han ja jauhemaalattuihin pintoihin. Erinomaisen nopeat tarttumisominaisuudet.

Näytä enemmän tietoja

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN!

Työskennellään yhdessä! 3M-tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Jos tarvitset apua oikean tuotteen löytämisessä projektiisi tai sinulla on muita kysymyksiä 3M-ratkaisuista.
Soita meille (09) 525 21

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • 100 µm kaksipuolinen teippi PET-polyesteriselkäaineella ja #58 muovipinnoitetulla voimapaperilinerilla
  • Liitä materiaaleja välittömästi nopealla tarttumisella
  • Kaksipuolisella teipillä on poikkeukselliset liimautumisominaisuudet, ja se kiinnittyy hyvin korkeiden ja matalien pintaenergioiden materiaaleihin kuten HDPE:hen, PP:hen, ABS:n, polykarbonaattiin, PMMA:han ja jauhemaalattuihin pintoihin. Erinomaisen nopeat tarttumisominaisuudet
  • Hyvä liuottimien ja erinomainen kosteuden kestävyys. Tarttuu hyvin eri muoveihin, kuten ABS:n, HDPE:hen, PP:hen, PMMA:han, akryyliin ja polykarbonaattiin. Ihanteellinen elektroniikkakäyttöön
  • Erinomainen liuottimien ja kosteuden kestävyys
  • Kaksipuolinen 360-liima paperilinerilla

100 µm luja ja nopeasti tarttuvaa 360-akryyliliima molemminpuolin kirkasta polyesteriselkäainetta, 107 µm #58 muovipinnoitetulla voimapaperilinerilla.

Enemmän lujuutta vähemmällä liimamäärällä. Tarttuu nopeasti moniin alhaisen ja korkean pintaenergian pintoihin. Vähäisin pursuaminen. Miedontuoksuinen. Erinomaiset konvertointi- ja stanssausominaisuudet.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit