1. Suomi
  2. Kaikki 3M tuotteet
  3. Teipit
  4. Väliarkit
  5. 3M™ Kaksipuolinen väliarkki 7956MP

3M™ Kaksipuolinen väliarkki 7956MP

  • Saatavilla olevat vaihtoehdot
  • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

152 µm paksu kaksipuolinen väliarkki tuplalinerilla ja 200MP -sarjan liimalla. #58 muovipinnoitettu lay-flat -voimapaperilineri molemmin puolin. Molemmat linerit ovat painettuja.

Erinomainen kalvonäppäimistön kytkinten erottamiseen kun laittetta ei käytetä. Helppo stanssata ja prosessoida. Käytetään tasostanssauksessa. Käytetään painettujen etulevytarrojen kiinnittämisessä.

Tarjoaa erinomaista tarttuvuutta metalliin ja korkean pintaenergian muovimateriaaleihin.

Näytä enemmän tietoja

Tarvitsetko kestäviä etikettimateriaalejammevalmiiksi muotoiltuina sinun tuotteeseen?

Yhteistyömmemaailman johtavien konvertoijien kanssa takaa laadun ja kestävyyden loppukäyttäjille, kuin myös tärkeän viestin kaikissa olosuhteissa.

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • 152 µm paksu kaksipuolinen väliarkki tuplalinerilla ja 200MP -sarjan liimalla. #58 muovipinnoitettu lay-flat -voimapaperilineri molemmin puolin. Molemmat linerit ovat painettuja
  • Erinomainen kalvonäppäimistön kytkinten erottamiseen kun laittetta ei käytetä. Helppo stanssata ja prosessoida. Käytetään tasostanssauksessa. Käytetään painettujen etulevytarrojen kiinnittämisessä
  • Tarjoaa erinomaista tarttuvuutta metalliin ja korkean pintaenergian muovimateriaaleihin
  • Erinomainen kosteuden ja liuottimien kestävyys. Kestää korkeita lämpötiloja. Suuri leikkauslujuus mahdollistaa altistamisen toistuvien kytkinpainallusten aiheuttamalle rasitukselle. UV-säteilyä kestävä. Helppo asettaa paikalleen. Siisti. Helposti stanssattava. Valikoivaan stanssaukseen

3M™ Kaksipuolinen väliarkki 7956MP:ssä on 50 µm paksu 200MP -sarjan akryyliliima laminoituna molemmin puolin 50 µm:n polyesterikantokalvoa 107 µm:n #58 kosteutta kestävällä muovipinnoitetulla, painetulla lay-flat -voimapaperilinerilla.

3M™ Kaksipuolista väliarkkia 7956MP käytetään kalvonäppäimistön kytkinten erottamiseen kun laitetta ei käytetä. Helposti stanssattava väliarkkimme on erinomainen viiltoleikkaukseen ja painettujen etulevytarrojen kiinnittämiseen. Se on siisti, helppokäyttöinen, kestää altistumista toistuvien kytkinpainallusten rasituksille ja sillä on hyvä leikkauslujuus. Suuri leikkauslujuus mahdollistaa altistamisen toistuvien kytkinpainallusten aiheuttamalle rasitukselle. Suunniteltu kalvonäppäimistön kytkinten erottamiseen kun laitetta ei käytetä.

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).