Scotch® -teipin katkaisulaite H150

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Scotch®-teipin katkaisulaite H150 sisältää ainutlaatuisen lisäpalkin, joka vähentää teipin käytöstä syntyvää ääntä. Tämä jousipohjainen palkki painaa teippirullaa katkaisulaitteen ydintelaa vasten ja samalla ohjaa teippiä sellaisessa kulmassa, joka vähentää tavallisimpien pakkausteippien aiheuttamaa epämukavaa ääntä.

Tukeva kahva mahdollistaa helpon käytön yhdellä kädellä

Sopii rullille, joiden leveys on korkeintaan 48/50 mm (2”)

Näytä enemmän tietoja

Tarvitsetko kestäviä etikettimateriaalejammevalmiiksi muotoiltuina sinun tuotteeseen?

Yhteistyömmemaailman johtavien konvertoijien kanssa takaa laadun ja kestävyyden loppukäyttäjille, kuin myös tärkeän viestin kaikissa olosuhteissa.

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Scotch®-teipin katkaisulaite H150 sisältää ainutlaatuisen lisäpalkin, joka vähentää teipin käytöstä syntyvää ääntä. Tämä jousipohjainen palkki painaa teippirullaa katkaisulaitteen ydintelaa vasten ja samalla ohjaa teippiä sellaisessa kulmassa, joka vähentää tavallisimpien pakkausteippien aiheuttamaa epämukavaa ääntä
 • Tukeva kahva mahdollistaa helpon käytön yhdellä kädellä
 • Sopii rullille, joiden leveys on korkeintaan 48/50 mm (2”)
 • Korkealaatuiset muovi- ja metalliosat tekevät katkaisulaitteesta kevyen, mikä helpottaa sen käsittelyä ja hallintaa
 • Pahvin ja pakkausten sinetöimiseen sekä yhdistämis-, vahvistamis- ja niputustehtäviin

Scotch®-teipin katkaisulaite H150 on hiljainen, mukava ja kevyt käsikäyttöinen katkaisulaite, joka on suunniteltu käytettäväksi erityisesti ääniherkillä alueilla.

Scotch®-teipin katkaisulaite H150 on hiljainen, mukava ja kevyt käsikäyttöinen katkaisulaite, joka on suunniteltu käytettäväksi erityisesti ääniherkillä alueilla. Katkaisulaitteen ainutlaatuinen lisäpalkki painaa teippirullan ydintelaa vasten ja pitää teipin sellaisessa kulmassa, joka vähentää pakkausteippien aukirullaamisesta aiheutuvaa epämukavaa ääntä. Katkaisulaitteen kahvasta saa tukevan otteen, jolloin teipin asennus ja katkaisu onnistuu helposti yhdellä kädellä. Katkaisulaitteeseen sopivat pakkausteipit, joiden leveys on korkeintaan 48/50 mm (2”). Kestävän ja pitkäikäisen katkaisulaitteen osat on valmistettu muovista ja metallista. Siinä on terävä hiiliteräksestä valmistettu terä, joka katkaisee teipin siististi ja nopeasti. Käsikäyttöinen Scotch®-teipin katkaisulaite on välttämätön työväline aina, kun tuotteita käsitellään, uudelleenpakataan tai valmistellaan jakelua varten. Kuluttajahyödykkeet, elektroniikka, elintarvikkeet, yleiset teollisuustuotteet, lääketeollisuuden tuotteet, toimistotarvikkeet, huolto- ja kunnossapitotyöt, paperi- ja painotuotteet, varastot, tehtaat, verkkokauppojen lähetykset ja vähittäismyynnin jakelupisteet ovat joitakin esimerkkejä näiden työvälineiden käyttösovelluksista. Pakettien sulkemisen lisäksi teipinkatkaisulaitteet ovat hyödyllisiä myös yleisissä tavaroiden yhdistämis-, vahvistamis-, ja niputtamistehtävissä. Erilaisia käsikäyttöisiä teipinkatkaisulaitteita löytyy lähes kaikenlaisiin tuotannon vaatimuksiin.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.