3M™ Fast Tack Vesipohjainen liima 1000NF

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Liuottimeton, yksikomponenttinen liima ei vaadi sekoittamista, vaan se on turvallinen ja helppo käyttää sellaisenaan

Vakaa liitos on lämmönkestävä ja pitkäikäinen

Nopea tartunta takaa välittömän käsittelylujuuden, mikä ripeyttää kokoamisprosessia

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Käyttöturvallisuustiedote (PDF, 0B)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Liuottimeton, yksikomponenttinen liima ei vaadi sekoittamista, vaan se on turvallinen ja helppo käyttää sellaisenaan
 • Vakaa liitos on lämmönkestävä ja pitkäikäinen
 • Nopea tartunta takaa välittömän käsittelylujuuden, mikä ripeyttää kokoamisprosessia
 • Vähäinen ohiruiskuaminen ja hyvä peittävyys minimoivat hukkaan menevän aineen määrän
 • Kiinnittyy monenlaisiin pintoihin ja kestää korkeita lämpötiloja, joten sitä voi käyttää moniin eri tarkoituksiin

3M™ Fast Tack Vesipohjainen liima 1000NF on ainutlaatuinen vesipohjainen liima, joka on suunniteltu erityisesti antamaan kuumuutta kestävän liitoksen nopeasti, mahdollistamaan uudelleenasettelun ja erittäin suuren pitolujuuden. Liimamme on syttymätöntä ja polykloropreenitonta, mikä alentaa vakuutuskuluja ja lisää työpaikan turvallisuutta.

3M™ Fast Tack Vesipohjainen liima 1000NF tarttuu nopeammin kuin suurin osa yksikomponenttisista vesipohjaisista liimoista. Se saavuttaa käsittelylujuuden minuutissa tai jopa nopeammin, mikä pitää tuotannon käynnissä. Nopea kiinnitysaika sekä tarve levittää liima vain yhdelle pinnalle lisää tuottavuutta. Samalla tuotetta kuluu vähemmän. Korkean kiintoainepitoisuuden ansiosta se peittää suuremman pinta-alan kuin tavalliset liuotinliimat, mikä auttaa parantamaan työympäristöä ja tuottavuutta.

Koska 3M Fast Tack Vesipohjainen liima 1000NF:ssä on 48 % kiintoaineita, sillä voi peittää jopa kolme kertaa suuremman alueen kuin liuotinpohjaisilla liimoilla. Tämä pienentää inventaario- ja hävityskustannuksia, eikä tuotetta tarvitse vaihtaa niin usein uuteen. Neutraaliuutensa ansiosta se peittää tasaisesti ja kuivuu kirkkaaksi taaten toivotun esteettisen lopputuloksen. Se tarttuu moniin erilaisiin joustaviin vaahtomuovimateriaaleihin, lateksivaahtoon, polyesterikuitutäytteisiin, kankaaseen, puuhun, vaneriin, lastulevyyn sekä moniin muovi- ja metallipintoihin. Sillä voit liittää yllä olevia pintoja itseensä tai toisiinsa. Tämä erikoisliima on suunniteltu käytettäväksi esimerkiksi huonekalu-, puunjalostus-, vaahtomuovin liimaus- ja erikoisajoneuvoaloilla. Sille on myönnetty GREENGUARD® Product Emission Standard For Children and Schools(SM) -sertifikaatti, joka myönnetään vähäpäästölisille sisätilojen rakennusmateriaaleille:

LEED® EQ Credit 4.1:n vastaanottajat tai osalliset: Vähäpäästöiset materiaalit: Liimat ja tiivisteaineet LEED® EQ Credit 4.5:n vastaanottajat tai osalliset: Vähäpäästöiset materiaalit: Huonekalut ja kalusteet LEED® EQ Credit 4.6:n vastaanottajat tai osalliset: Vähäpäästöiset materiaalit: Katto- ja seinäjärjestelmät

3M™ Fast Tack Vesipohjainen liima 1000NF:n erinomainen suorituskyky johtuu siinä käytetystä tarraliimojen (PSA:t) luomisessa hyödynnetystä patentoidusta 3M-teknologiasta. Aivan kuten PSA-teippi, 3M:n Fast Tack Vesipohjainen liima 1000NF muuttuu nopeasti tarramaiseksi ja antaa välittömän pidon. Tämän jälkeen se hyödyntää patentoitua silloitusteknologiaa, joka lisää kiinnityksen lujuutta entisestään ajan myötä. Liima voi yhteen kiinnitettävistä materiaaleista riippuen saavuttaa käsittelylujuuden lähes välittömästi. Se on silti uudelleenaseteltavissa niin kauan kuin se on märkää.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.