3M™ Fastbond™ Kontaktiliima 2000NF

  • Saatavilla olevat vaihtoehdot
  • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Kaksikomponenttinen, aktivoitava vesipohjainen kontaktiliima

Välitön kiinnitys ja käsittelylujuus ilman erillistä kuivatusta

Hyvä lämmönkestävyys, erittäin luja

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Käyttöturvallisuustiedote (PDF, 0B)

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Kaksikomponenttinen, aktivoitava vesipohjainen kontaktiliima
  • Välitön kiinnitys ja käsittelylujuus ilman erillistä kuivatusta
  • Hyvä lämmönkestävyys, erittäin luja
  • Korkea kiintoainepitoisuus kustannustehokkaita liimausratkaisuja varten
  • Tuotteelle on myönnetty GREENGUARD™ Product Emission Standard For Children and Schools ‑sertifikaatti, joka myönnetään vähäpäästöisille sisätilojen rakennusmateriaaleille

Käytä 3M™ Fastbond™ Kontaktiliima 2000NF:ää välittömän kiinnityksen ja käsittelylujuuden saavuttamiseen ilman erillistä kuivatusta. Liimoistamme saataviin hyötyihin lukeutuvat hyvä lämmönkestävyys ja lujuus.

Ratkaisu moneen eri liimaustarpeeseen 3M™ Fastbond™ ‑kontaktiliima 2000NF on yhden tuotteen ratkaisu moniin eri liimaustarpeisiin. Liimassa on välitön tarttuvuus ja käsittelylujuus, eikä se vaadi kuumuutta tai muuta lisävaihetta kuivuakseen. Vahva ja hajultaan mieto liima liittää useimmat joustavat ja jäykät vaahtomuovimateriaalit, muovilaminaatin, puun, vanerin, lastulevyn, kankaat, kuidun, alumiinin, galvanoidun teräksen ja useat muovit. Se on jälkimuotoiltava, kestää kuumuutta sekä takaa vahvan ja pysyvän liitoksen. 3M™ Fastbond™ ‑kontaktiliima 2000NF on kaksikomponenttinen, aktivoitava vesipohjainen kontaktiliima. Tätä monikäyttöistä liimaa on saatavilla sinisenä, vaaleanoranssina tai neutraalin värisenä. Suositellut käyttökohteet: Mattojen kiinnitys, puuviilun kiinnitys lastulevyyn, kovien tai pehmeiden vaahtomuovimateriaalien liittäminen. Koostumuksessa minimaaliset haittavaikutukset Ilmanlaatua joudutaan valvomaan kaikilla teollisuusaloilla, etenkin niillä, joilla suorituskyvyltään tehokkaat ja voimakkaat liima-aineet kuuluvat jokapäiväiseen tuotantoprosessiin. Jotta työskentelyolosuhteita voitaisiin parantaa ja ympäristön kuormitusta vähentää, 3M on kehittänyt laajan valikoiman erittäin suorituskykyisiä liimoja, joiden koostumusta on parannettu – sama tehokkuus, ympäristöystävällisempänä. 3M pyrkii jatkuvasti vähentämään liimojen ympäristövaikutuksia, mutta samalla parantamaan niiden suorituskykyä, minkä vuoksi olemme ottaneet uuden lähestymistavan suorituskykyisimpien liimojemme määrittelyssä.

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).