3M™ Muoviliima 1099

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Korkean suorituskyvyn liima muodostaa lujan liitoksen useimpien vinyylien ja muovien kanssa

Kestää sääolosuhteita, vettä, öljyä, pehmitinsiirtymiä ja bensiiniä

Luja, nopeasti kuivuva ja joustava liimaus

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Käyttöturvallisuustiedote (PDF, 0B)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Korkean suorituskyvyn liima muodostaa lujan liitoksen useimpien vinyylien ja muovien kanssa
 • Kestää sääolosuhteita, vettä, öljyä, pehmitinsiirtymiä ja bensiiniä
 • Luja, nopeasti kuivuva ja joustava liimaus
 • Valinnainen lämpökovetus lujittaa liitosta entisestään
 • Ruiskutettavissa teollisuuskäyttöön sopivilla ruiskutusvälineillä

3M™ Muoviliima 1099 kuivuu nopeasti. Sen avoin aika on noin 40 minuuttia. Sillä tehdyt kokoamisliitokset ovat todistetusti niin säänkestäviä kuin veden-, öljyn- ja polttoaineenkestäviä. Lisäksi se tarttuu hyvin muoveihin ja vinyyliin luoden pitkäkestoisen liimauksen sekä kestää hyvin muovien pehmittimiä.

Ihanteellinen vinyylimuoveille 3M™ Muoviliima 1099 tarttuu moniin eri pintoihin – pääasiassa markiiseissa, verhoilussa käytettäviin vinyylikankaisiin, nahkaan ja tekonahkaan– sekä muoveihin – luoden vahvan ja kestävän liitoksen. Se saattaa kuitenkin tahrata ohuita tai vaaleita vinyylejä.

Suositellut käyttökohteet

Useimpien vinyyleiden ja muovien liimaamiseen (ei suositella polyolefiinimuovien liimaamiseen) Jälkimarkkinoilla tapahtuvat autojen korjaukset, mukaan lukien levyjen asennukset ja verhoilu Bannerit ja markiisit Yleisesti teollisuudessa Huolto ja korjaus Nopeuta liimausprosessia  3M™ Muoviliima 1099:n avulla pystyt vastaamaan kaikkiin liimaushaasteisiin. Tämä nopeasti kuivuva liima muodostaa kestävän liitoksen huoneenlämmössä, mutta lämpökovettamalla saadan aikaan kemiallinen reaktio, jolloin liitoksesta tulee vielä vahvempi. Liima on ruiskutettavissa teollisuuskäyttöön sopivilla ruiskutusvälineillä. Näin suuretkin tehtävät tulee suoritettua näppärästi ja tasalaatuisesti.

Liiman käyttö ​3M™-liiman levittäminen on aina yksinkertaista, tehtiin se sitten ruiskuttamalla, siveltimellä tai telalla. Aloita levittämällä liimaa huolellisesti pinnalle niin paljon, että se peittää pinnan kokonaan. Levittämällä liimaa päällekkäisillä vedoilla pitäisi yhden kerroksen riittää useimpien materiaalien kanssa. Toimiva liimakerros saadaan kun pinnasta 80 % tai enemmän peittyy. Jotkin pinnat, mukaan lukien huokoiset materiaalit, saattavat tarvita toisen kerroksen. Levittääksesi uuden kerroksen liimaa sinun täytyy vain odottaa, että olemassa oleva liima on kosketuskuiva, ja levittää sitten toinen kerros.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.