3M™ HoldFast 70 -ruiskuliima, Transparent, 12.4 kg

 • 3M ID 7100138478
 • UPC 00051115639418

Luo pysyvän liitoksen nopeasti monille pinnoille, mukaan lukien polystyreeni, lasikuitupaneelit, eristysmateriaalit, vaahtomuovit ja kankaat.

Erittäin nopeasti tarttuva liima kiinnittyy lähes välittömästi ja sen kiinnittymisaika on pitkä

Tuottaa ainutlaatuisen, yhtenäisen ja imeytymättömän suihkekuvion, joka sopii ihanteellisesti epätasaisille tai huokoisille pinnoille

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Käyttöturvallisuustiedote (PDF, 0B)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Luo pysyvän liitoksen nopeasti monille pinnoille, mukaan lukien polystyreeni, lasikuitupaneelit, eristysmateriaalit, vaahtomuovit ja kankaat
 • Erittäin nopeasti tarttuva liima kiinnittyy lähes välittömästi ja sen kiinnittymisaika on pitkä
 • Tuottaa ainutlaatuisen, yhtenäisen ja imeytymättömän suihkekuvion, joka sopii ihanteellisesti epätasaisille tai huokoisille pinnoille
 • Liimaa polystyreeniä vahingoittamatta itse materiaalia tai heikentämättä pintaa

3M™ HoldFast 70 -sprayliima on erittäin monipuolinen, nopeasti tarttuva teollista laatua oleva sprayliima, jonka ainutlaatuinen ja laaja suihkekuvio sopii hyvin monenlaisten pintojen liimaamiseen, mukaan lukien polystyreenin. Sen kuivumisaika on lyhyt, mutta sen avoin aika on silti pitkä, joten voit työskennellä itsellesi sopivan tahdin mukaan. Liima sopii hyvin vesitiivistykseen ja kosteudelta suojaamiseen.

3M™ HoldFast 70 -sylinterisprayliima luo pysyvän liitoksen nopeasti monille pinnoille, mukaan lukien polystyreeni, lasikuitupaneelit, eristysmateriaalit, vaahtomuovit ja kankaat, ja se on myös hyödyksi vesitiivistyksessä ja kosteudenhallinnassa. Sen korkea kiintoainepitoisuus tekee siitä peittävän minimoimalla sen imeytymisen materiaaliin ja maksimoimalla pitovoiman. Tätä liimaa käytetään usein rakennuksissa, erikoisajoneuvoissa, matkailuautoissa, elementtitaloissa ja LVI-asennuksissa. Se on pakattu esipaineistettuun säiliöön, mikä tekee siitä helppokäyttöisen ja helposti huollettavan annostelujärjestelmän. Erikseen myytäviä lisävarusteita tarvitaan. 3M:n aerosoliliimat – Kannettavat ja ruiskutettavat 3M-sylinteriliimat - omavarainen ja paineistettu annostelujärjestelmä. Ne ovat kannettavia, ja laitteistoon ei tarvitse juuri investoida eikä sitä tarvitse juuri huoltaa. Jokainen säiliö on erillinen, paineistettu ja heti valmis käyttöön. Niiden optimoitu suihkekuvio vähentää hukan määrää ja parantaa liimauksen peittävyyttä. 3M tarjoaa kattavan valikoiman ruiskutettavia liimoja, jotka ovat olennainen osa monia eri teollisuudenaloja ilmailusta puuteollisuuteen. 3M.n ruiskutettavien liimojen avulla paperin, muovin, pahvin, vaahtomuovin, metallin ja monen muun liimaus tapahtuu vain yhdellä kosketuksella. Suurimmalla osalla 3M:n ruiskutettavista liimoista on hallittu suihkekuvio, mikä minimoi yliruiskutukset, puhdistuksen tarpeen ja käyttämättä jäävän liiman määrän.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.