3M™ Kumi- ja tiivisteliima 847 Ruskea

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Tiivisteiden liimaamiseen tarkoitettu luja liima

Tarttuu nitriilikumiin (BUNA), neopreeni-, styreenibutadieeni-, butyylikumeihin, nahkaan ja vinyyliin sekä moniin muihin kumeihin

Erinomainen bensiinin-, öljyn- ja vedenkestävyys

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Käyttöturvallisuustiedote (PDF, 0B)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Tiivisteiden liimaamiseen tarkoitettu luja liima
 • Tarttuu nitriilikumiin (BUNA), neopreeni-, styreenibutadieeni-, butyylikumeihin, nahkaan ja vinyyliin sekä moniin muihin kumeihin
 • Erinomainen bensiinin-, öljyn- ja vedenkestävyys
 • Kestää lämpöä ja vettä, toimii jopa 148 °C lämpötilassa
 • Valinnainen lämpökovetus lujittaa liitosta entisestään

3M™ Kumi- ja tiivisteliima 847 on monipuolinen ja suorituskykyinen liuotinpohjainen liima, jonka verrattain alhainen viskositeetti tekee siitä helposti levitettävän. Se kestää hyvin öljyjä ja lämpöä, ja sitä käytetään yleisesti useimpien kumi- ja tiivistemateriaalien liimauksessa.

Monipuolinen kumi- ja tiivisteliima 3M™ Kumi- ja tiivisteliima 847 on yksi monipuolisimmista liuotinpohjaisista kumi- ja tiivisteliimoistamme. Tämä liima kiinnittää neopreeni-, nitriili-, styreenibutadieeni- ja butyylikumeja sekä regeneroituja kumeja metalliin, puuhun ja useimpiin muoveihin. Kestää erittäin hyvin lämpöä ja vettä ja toimii jopa 148 °C lämpötilassa. 3M™ Kumi- ja tiivisteliima 847 kuivuu nopeasti ja sen avoin aika on jopa 15 minuuttia. Aikaa on riittävästi asetteluun ja säätöihin työtahdin hidastumatta.

Suositellut käyttökohteet

Tiivisteiden liimaus Polttoaineletkujen, polttoainesäiliöiden ja öljylle altistuvien paneeleiden liimaus Kumin liimaus eri pintoihin (ei käy EPDM-kumille tai termoplastiselle olefiinille) Kumin paikkaus Nahan korjaus

Korkean suorituskyvyn liima ankariin olosuhteisiin 3M™ Kumi- ja tiivisteliima 847 on todistetusti paras ratkaisu ankariin olosuhteisiin, joissa muut liimat todennäköisesti eivät toimisi. Tämän liiman kyky muodostaa vahvoja ja joustavia liitoksia nopeasti tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon ankariin olosuhteisiin. Lisäksi sitä on sen keskitasoisen viskositeetin ansiosta helppo käyttää siveltimellä tai levittää kaatamalla. 3M pyrkii tapansa mukaan jatkuvasti löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun niin kodin kuin työpaikan projektien tehostamiseen.

Liiman käyttö 3M-liiman levittäminen on aina yksinkertaista, tehtiin se sitten ruiskuttamalla, siveltimellä tai telalla. Aloita levittämällä liimaa huolellisesti pinnalle niin paljon, että se peittää pinnan kokonaan. Levittämällä liimaa päällekkäisillä vedoilla pitäisi yhden kerroksen riittää useimpien materiaalien kanssa. Toimiva liimakerros saadaan kun pinnasta 80 % tai enemmän peittyy. Jotkin pinnat, mukaan lukien huokoiset materiaalit, saattavat tarvita toisen kerroksen. Levittääksesi uuden kerroksen liimaa sinun täytyy vain odottaa, että olemassa oleva liima on kosketuskuiva, ja levittää sitten toinen kerros.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.