3M™ Scotch-Weld™ PUR -liima TS230 Luonnonvalkoinen

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Pitkä avoin aika sekä asettumisaika antaa aikaa osien asettelulle

Pehmittimiä kestävä koostumus luo lujan liitoksen

Monia materiaaleja kiinnittävä liima liittää monenlaisia samankaltaisia ja erilaisia materiaaleja

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Käyttöturvallisuustiedote (PDF, 0B)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Pitkä avoin aika sekä asettumisaika antaa aikaa osien asettelulle
 • Pehmittimiä kestävä koostumus luo lujan liitoksen
 • Monia materiaaleja kiinnittävä liima liittää monenlaisia samankaltaisia ja erilaisia materiaaleja
 • 100-prosenttisesti kiintoaineita sisältävä koostumus sopii ihanteellisesti monien lämpöherkkien materiaalien liimaamiseen
 • Yksikomponenttista liimaa on helppo levittää, sekoittamista tai arvailua ei tarvita

3M™ Scotch-Weld™ PUR -liima TS230 on yksikomponenttinen liima 100 % kiintoainepitoisuudella, kosteuskovettuva rakenneliima puun ja tiettyjen muovien liimaukseen. Valkoinen/luonnonvalkoinen ja musta versio ovat molemmat ruiskutettavia/pursotettavia, ja niiden avoin aika ja asettumisaika ovat pitkiä. Pidempi avoin aika ja asettumisaika antavat sinulle enemmän aikaa asetella osat tai liitokset täydellisesti ennen lopullista kovettumista.

Tietoa 3M™ Scotch-Weld™ PUR -liimoista

3M™ Scotch-Weld™ PUR -liimat kuuluvat yksikomponenttisiin, kosteuskovettuviin uretaaniliimoihimme. Nämä liimat levitetään lämpiminä, ja ne kykenevät kiinnittämään lujasti monia eri materiaaleja, kuten puuta, kuituvahvisteista muovia ja monia muoveja itseensä, metalliin ja lasiin. Kosteuskovettuva koostumuksemme kovettuu joutuessaan kosketuksiin ilmassa tai materiaalissa olevan kosteuden kanssa. Sitä voidaan ruiskutuksen lisäksi annostella käsikäyttöisellä liimauslaitteella tai liimauslaitteistolla, jos sitä käytetään pääasiassa suuria määriä vaativissa tehtävissä. Yksikomponenttiset PUR-liimamme tarttuvat hyvin monenlaisiin muoveihin, mukaan lukien polystyreeniin ja polyakryyliin. Ne toimivat tehokkaasti myös monien muiden materiaalien kanssa alumiinista ja lasista muoviin ja puuhun.

Suositellut käyttökohteet

Lattianpäällysteet

Ajoneuvot

Rakentaminen

Huonekalut

Kyltit ja opasteet

Kulutustavarat

Erikoisajoneuvot

Kuljetusvälineet

Yleisesti teollisuudessa

Puolustusvoimat ja julkisen hallinto

Vähittäismyynti

Elektroniikka

Puutyöt

Pakkaaminen

Yksikomponenttiset liimamme mahdollistavat erittäin lujat liitokset, ja niitä voidaan käyttää monien lämpöherkkien materiaalien liimaukseen. Ne koostuvat 100-prosenttisesti kiintoaineista, kestävät erittäin hyvin pehmitinaineita ja kiinnittävät erittäin lujasti monia eri materiaaleja niin samaan materiaalin kuin eri materiaaliin.

Ei niin kuin kaksikomponenttiset Yksikomponenttisten, kosteuskovettuvien reaktiivisten polyuretaani (PUR) liimojen perheeseen kuuluvat liimat alkavat kovettua, kun ne altistetaan kosteudelle. Toisin kuin kaksikomponenttiset reaktiiviset liimat, kosteuskovettuvat uretaaniliimat eivät reagoi niinkään lämpöön kuin kosteuteen. Jos suhteellinen kosteus on alle 40 % ja materiaali ei ole erityisen huokoista, kovettumisnopeus saattaa hidastua merkittävästi ympäristön alhaisemman kosteuden takia.

Eron huomaa kovettumisessa Kosteuskovettuvat uretaaniliimat kovettuvat hieman mutta merkittävästi eri tavalla kuin vesi- tai liuotinpohjaiset liimat. Kosteuskovettuvat liimat kovettuvat kemiallisen ja mekaanisen prosessin avulla

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.