3M™ Scotch-Weld™ PUR -liima TE031

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Ihanteellinen polystyreenin, polyakryyliin ja monien muiden muovien liimaukseen

Nopea lujittuminen mahdollistaa nopeat liimaukset nopeissa kokoonpanotöissä

Lopullinen lujuus kovettuneena yli 26 MPa

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Käyttöturvallisuustiedote (PDF, 0B)

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Ihanteellinen polystyreenin, polyakryyliin ja monien muiden muovien liimaukseen
 • Nopea lujittuminen mahdollistaa nopeat liimaukset nopeissa kokoonpanotöissä
 • Lopullinen lujuus kovettuneena yli 26 MPa
 • 100-prosenttiseti kiintoainetta, mikä takaa nopean ja vahvan lopputuloksen ilman kuivaus- tai ilmanvaihtovälineitä
 • Erinomainen pehmitinaineiden kestokyky takaa hyvän pitkäaikaiskeston
 • Yksikomponenttinen ja kosteuskovettuva liima lyhentää valmisteluaikaa

3M™ Scotch-Weld™ PUR -liima TE031 lujittuu ja asettuu nopeasti. Se tarttuu lujasti moniin erilaisiin muoveihin ilman kuivatus- tai ilmanvaihtolaitteiden tarvetta. Tätä lämpimänä levitettävää liimaa annostellaan 3M™ Scotch-Weld™ PUR -liimauslaitteella tai PUR-liimojen kanssa käytettäväksi suunnitellulla annostelulaitteistoilla.

Lyhyempi valmisteluaika, nopea tarttuvuus- ja asettumisaika Nopeasti lujittuva 3M™ Scotch-Weld™ PUR -liima TE031 on yksikomponenttinen, kosteuskovettuva rakenneliima, joka asettuu nopeasti (30 sekunnissa) ja sopii ihanteellisesti monenlaisten muovien, mukaan lukien polystyreenin ja polyakryylin, liimaukseen. 100-prosenttisesti kiintoaineista koostuva liima tarttuu nopeasti, vaatii lyhemmän valmisteluajan ja liimaa lujasti ja kestävästi; kuivaus- tai ilmanvaihtolaitteita ei tarvita. Tällä liimalla on eriomainen vetolujuus (yli 26 MPa). Nopeasti käsittelylujuuden saavuttava liima kestää hyvin pehmittimiä ja sitä voidaan myös käyttää lämpöherkkien materiaalien liimaamiseen.

Suositellut käyttökohteet

Puiset tai muoviset koristelistat ja huonekalujen ja kaapistojen listat

Työtasojen, pöytien ja hyllyjen kulmalistat

MDF-laatikonpohjien, takalevyjen ja etulevyjen puuosat

Toimistojen modulaariset väliseinät

Sisä- ja ulko-ovien kokoamisessa käytetyt puu- ja metalliosat

Ikkunaluukkujen puu- ja muovipystypuiden ja -kiskojen liimaamiseen ja tiivistämiseen

Puun, muovin tai metallin kumieristykset

Lasikuidun liimaaminen puuhun laivojen sisätiloissa

Metallin kiinnittäminen laminoituun kennolevyyn messurakenteissa

Yhdistää rakenneliimojen hyödyt sekä sulateliimojen nopeuden Yksikomponenttisten, kosteuskovettuvien reaktiivisten polyuretaani (PUR) liimojen perheeseen kuuluvat liimat alkavat kovettua, kun ne altistetaan kosteudelle. Kosteuskovettuvat liimat kovettuvat kemiallisen ja mekaanisen prosessin avulla. Niiden luja tarttuvuus takaa lujan kiinnittymisen pintoihin, ja sen reaktiiviset ominaisuudet luovat pintaan kemiallisen sidoksen. Kosteuskovettuva uretaaniliima kiinnittyy kemiallisesti materiaalin pintaan: siitä jää pysyvä jälki, jos sitä ei poisteta nopeasti. Kun liima on kovettunut, sen voi poistaa ainoastaan mekaanisesti, eli esimerkiksi hiomalla. Tämä poistaminen saattaa vahingoittaa pinnan alkuperäistä kuntoa. Tämän kemiallisen/mekaanisen liitoksen takia kosteuskovettuvat uretaaniliimat kuuluvat lujimpiin saatavilla oleviin liimoihin. Ne tarttuvat erittäin lujasti.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.