3M™ DMS-sekoitusjärjestelmän levitin, 50600

 • 3M ID 7100074739

Levitin toimii dynaamisen 3M™-sekoitusjärjestelmän kanssa

Annostele dynaamista 3M™-sekoitusjärjestelmää vaadittaessa, oikein sekoitettuna ja tarvittavissa määrin

Tarkat ja käytännölliset sovellukset liipaisinhallinnalla

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Levitin toimii dynaamisen 3M™-sekoitusjärjestelmän kanssa
 • Annostele dynaamista 3M™-sekoitusjärjestelmää vaadittaessa, oikein sekoitettuna ja tarvittavissa määrin
 • Tarkat ja käytännölliset sovellukset liipaisinhallinnalla
 • Säädettävä kierrosnopeus parantaa annostelun hallittavuutta

Dynaamisen 3M™-sekoitusjärjestelmän levitin sallii nopean ja tarkan täyttöaineen annostelun erittäin tehokkaasta 3M DMS -patruunajärjestelmästä. Kestävä ja erittäin suorituskykyinen kehittimemme toimii työpajan pneumaattisella ilmajärjestelmällä, mikä mahdollistaa nopean työskentelyn.

Dynaamisen 3M™-sekoitusjärjestelmän levitin eliminoi sotkuisen sekoittamisen ja vähentää jätteen määrää. Kestävä ja erittäin suorituskykyinen kehittimemme toimii dynaamisen 3M™-sekoitusjärjestelmän kanssa ja annostelee dynaamisia 3M™-sekoitusjärjestelmän täyttöaineita. Levitin toimii työpajojen pneumaattisella ilmajärjestelmällä ja sopii mihin tahansa otteeseen. Se on aina valmis annostelemaan kaksiosaisia tuotteita tarkalla liipaisinhallinnalla. Se toimii sekoitussuutinten kanssa (myydään erikseen), mikä eliminoi väärän kovetusaineen ja täyttöaineen tai lasitteen suhteen mahdollisuuden. Kehittimen tarkka annostelu toimii missä tahansa ja milloin tahansa. Se auttaa käyttämään oikean määrän tuotetta, mikä säästää aikaa ja materiaaleja.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Kapasiteetti (metrijärjestelmä) 276 Millilitre
Käyttökohde Annostelu, DMS-järjestelmän komponentti, Materiaalin levitys
Tuotemerkit 3M™
Tuotteen tyyppi Applikaattori