1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Teipit
 4. Pintojen suojateipit
 5. 3M™ elektrolyyttinen teippi 470

3M™ elektrolyyttinen teippi 470

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Erinomainen kestävyys useimpia sähkökemiallisia ja anodisointikäsittelyiden kemikaaleja vastaan

Kestää useimpia tavallisesti käytettyjä liuottimia ja voidaan käyttää korkeintaan 76 °C (170 °F) lämpötilassa

Kestää hankaumia, kosteutta ja kulumista, joten teippi sopii vaikeisiinkin työolosuhteisiin

Näytä enemmän tietoja

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN!

Työskennellään yhdessä! 3M-tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Jos tarvitset apua oikean tuotteen löytämisessä projektiisi tai sinulla on muita kysymyksiä 3M-ratkaisuista.
Soita meille (09) 525 21

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Erinomainen kestävyys useimpia sähkökemiallisia ja anodisointikäsittelyiden kemikaaleja vastaan
 • Kestää useimpia tavallisesti käytettyjä liuottimia ja voidaan käyttää korkeintaan 76 °C (170 °F) lämpötilassa
 • Kestää hankaumia, kosteutta ja kulumista, joten teippi sopii vaikeisiinkin työolosuhteisiin
 • Mukautuvan selkämateriaalin ansiosta teippi soveltuu erinomaisesti kaarevilla ja epätasaisille pinnoille
 • Kumiliima tarttuu erittäin lujasti moniin pintoihin

3M™-elektrolyyttistä teippiä 470 käytetään sovelluksiin, jotka vaativat useimpien sähkökemiallisissa ja anodisointiprosesseissa käytettyjen kemikaalien kestävyyttä. Tämän väriltään ruskean ja rakenteeltaan mukautuvan teipin selkämateriaali on hankauksenkestävä ja sopii erinomaisesti käytettäväksi pinnoitus- ja anodisointikemikaalien kanssa sekä hammastus-, etsaus- ja takomissovelluksissa.

Kestävää luotettavuutta – Olemme suunnitelleet 3M(tm)-elektrolyyttisen 470 teipin kestämään intensiivisiä ja haastavia sähkökemiallisiin ja anodisointiprosesseihin liittyviä olosuhteita. Siinä on joustava vinyyliselkä, joka mukautuu epäsäännöllisiin ja kaareviin pintoihin. Teippi kestää useimpia tavallisesti käytettyjä liuottimia, sähkökemiallisia kemikaaleja sekä anodisoinnissa käytettyjä kemikaaleja. Kestää käyttöä korkeintaan 76 °C:n lämpötilassa. Irtoaa useimmilta pinnoilta jättämättä liima-ainejäämiä. Teippiin voi tehdä merkintöjä tussilla ja siihen voi tulostaa/painaa merkintöjä lämpösiirtoprosessilla, mikä tekee teipin yksilöimisestä tarvittaessa suhteellisen helppoa. Suositellut käyttökohteet: Peittäminen sähkökemiallisissa käsittelyissä, peittäminen anodisointikäsittelyn aikana, epätasaisten pintojen peittäminen, kääriminen, korjaaminen, käsiteltyjen telineiden merkinnät, hammastus- ja etsaussovellukset, takomissovellukset, säiliöiden sinetöinti vesitiiviiksi Parempia ideoita pinnalle tieteen ja innovaation avulla. Teemme 3M:n teollisuusliimat ja -teipit osastolla jatkuvaa tuotekehitystä ja hyödynnämme liittämisteknologioita sellaisten innovatiivisten ratkaisujen kehittämisessä, jotka parantavat yritysten suunnittelu- ja tuotantoprosesseja kaikkialla maailmassa. Teknologiamme auttavat lopulta asiakkaitamme tuomaan markkinoille kilpailukykyisiä tuotteita nopeammin ja tehokkaammin

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit