1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Teipit
 4. Uudelleensuljettavat kiinnitysjärjestelmät
 5. Sienenmuotoiset kiinnikkeet
 6. 3M™ Dual Lock™ uudelleen suljettava kiinnitinnauha SJ3870

3M™ Dual Lock™ uudelleen suljettava kiinnitinnauha SJ3870

Products
 • Musta kiinnitinnauha, jossa on sienen muotoiset tapit ja jonka taustassa on modifioitu akryylipohjainen liima
 • Tyyppi 250 sopii yhteen tyypin 170, 250 tai 400 kanssa. Sen sulkeutuessa kuuluu napsahdus
 • Viisinkertainen vetolujuus tavalliseen tarranauhaan verrattuna
 • Avattavissa ja suljettavissa 1000 kertaa ennen kuin menettää 50 % alkuperäisestä vetolujuudestaan
 Lisää
Näytä kaikki tiedot
Kokonaispituus (metrijärjestelmä)
Overall_Length_Metric
Kokonaisleveys (metrijärjestelmä)
Overall_Width_Metric
Näytä kaikki tuotteet 
 Kokonaispituus (metrijärjestelmä)  Kokonaisleveys (metrijärjestelmä)
All Options
Sulje

OTA YHTEYTTÄ MEIHIN!

Työskennellään yhdessä! 3M-tuotteita kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita. Jos tarvitset apua oikean tuotteen löytämisessä projektiisi tai sinulla on muita kysymyksiä 3M-ratkaisuista.
Soita meille (09) 525 21

Lisätietoja
 • Musta kiinnitinnauha, jossa on sienen muotoiset tapit ja jonka taustassa on modifioitu akryylipohjainen liima
 • Tyyppi 250 sopii yhteen tyypin 170, 250 tai 400 kanssa. Sen sulkeutuessa kuuluu napsahdus
 • Viisinkertainen vetolujuus tavalliseen tarranauhaan verrattuna
 • Avattavissa ja suljettavissa 1000 kertaa ennen kuin menettää 50 % alkuperäisestä vetolujuudestaan
 • Modifioitu akryyliliima kiinnittyy useisiin muoveihin ja jauhemaalattuihin pintoihin sekä keskisuuren ja matalan pintaenergian materiaaleihin
 • Ihanteellinen sisä- ja ulkotiloissa ovien, taipuisien aurinkopaneelien, kattoverhoilun, asennusluukkujen, kylttien ja näytön osien kiinnittämiseen

Uudelleensuljettavassa mustassa 3M™ Dual Lock™ -polypropeenikiinnitinnauhassa SJ3870 on modifioitu akryyliliima. Tuotettamme voidaan käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa eri käyttötarkoituksiin; suljettuna sen paksuus on 6,1 mm ja sillä on pitkä käyttöikä.

Uskomaton uudelleensuljettava 3M™ Dual Lock™ -kiinnitinnauhamme SJ3870 voidaan avata ja sulkea aina uudelleen, jopa 1000 kertaa, ennen kuin se menettää 50 % alkuperäisestä vetolujuudestaan. Sienen muotoiset päät liukuvat helposti toistensa lomitse ja mahdollistavat osien asettelun, ennen kuin ne napsautetaan yhteen lujan kiinnityksen varmistamiseksi. Kun nämä kiinnittimet yhdistetään, ne eivät näy ja saat eheän pinnan, mikä auttaa luomaan viimeistellyn, siistin ulkomuodon. Tyypin 250 tappitiheyksinen polyolefiinikiinnitinnauha tarttuu tyypin 170, 250 tai 400 kiinnittimiin, joten käyttäjä voi valita eri kiinnityslujuuksista käyttötarkoituksen mukaan.

Suositeltuja käyttötarkoituksia ovat yleinen teollisuus, kuljetus, erityisesti ajoneuvot, armeijan lääkintäpakkaukset, esittelytelineet, näyttelyt, elektroniikka, rakennus, huonekalut ja huolto- ja kunnossapitotyöt.

Tämän kiinnittimen taustassa on modifioitu akryyliliima, joka kiinnittyy moniin muoveihin (polyeteeni, akryyli, polykarbonaatti ja ABS), jauhemaaleihin ja keskisuuren tai matalan pintaenergian materiaaleihin, joiden pintaa on esikäsitelty vain vähän tai ei lainkaan.

Kuuntele napsahdusta "Naps" on sana, joka kuvaa 3M:n Dual Lock™ -tuotteiden kattavaa valikoimaa parhaiten. Se toimii näin: kun kaksi uudelleensuljettavaa 3M™ Dual Lock™ -kiinnitintä painetaan yhteen, kannat joustavat ja sienen muotoiset päät liukuvat toisensa ohitse. Ohitettuaan vastakkaisen osan sienen muotoiset päät tappi napsahtaa alkuperäiselle paikalleen ja lukittuu vastakkaisten päiden kanssa. Kuuntele napsahdusta, joka osoittaa, että kiinnitin on kiinnittynyt. Liitos voi olla yhtä tehokas kuin ruuvit tai niitit, mutta irtoaa, kun se halutaan kiinnittää uudelleen. Uudelleensuljettavia 3M Dual Lock -kiinnittimiä on käytetty laajalti kuljetuksessa, elektroniikka-alalla, yrityslaitteistoissa, konealalla, terveydenhuollossa sekä kyltti- ja näyttömarkkinoilla.

Unohda ruuvit Liitos on vahva, mutta se voidaan irrottaa helposti. Vedä vain osat erilleen ja liitä uudelleen haluamallasi tavalla. Se tarkoittaa, että saat lujan ja huomaamattoman kiinnityksen, jonka voi avata ja sulkea kätevästi useita kertoja, joten voit unohtaa ruuvit, niitit, koukut, pultit, vetoketjut ja muut epämiellyttävän näköiset kiinnitysmenetelmät. Lyhyesti sanottuna, tämä tuote on esteettisesti miellyttävä kiinnitin, joka ei tingi pitolujuudesta. Itse asiassa SJ3870-kiinnitinnauhan vetolujuus on noin viisinkertainen vastaaviin käyttötarkoituksiin käytettäviin 3M™ Hook & Loop -kiinnitinnauhoihin verrattuna. Tämä kiinnitysmenetelmä säästää monissa tapauksissa myös kustannuksissa, sillä materiaalia tarvitaan vähemmän. Lisäksi osaa tai materiaalia heikentäviä reikiä ei tarvitse porata, eikä osan kokoamiseen ja poistamiseen tarvita työkaluja.

Saavuta lisävaihtoehtoja pintojen kiinnittämiseen ja liittämiseen – uudelleensuljettavat 3M Dual Lock -kiinnittimet tekevät asennuksesta nopeaa ja antavat lujan liitoksen, mutta ne on silti yhtä helppo avata kuin vetoketjut. Toiminnallinen joustavuus, ylivoimainen estetiikka, pienempi paino ja säästöt työvoiman ja asennuksen kustannuksissa tekevät 3M:n innovatiivisista kiinnittimistä suositun ja tehokkaan ratkaisun.

Käyttökohteet

 • Voidaan käyttää yleisessä teollisuudessa, kuljetuksessa, erityisesti ajoneuvoissa, armeijan lääkintäpakkauksissa, myyntitelineissä, näyttelyissä, elektroniikkateollisuudessa, huonekaluissa ja huolto- ja kunnossapitotöissä
 • Voidaan käyttää ovien, taipuisien aurinkopaneelien, kattoverhoilun, asennusluukkujen, kylttien ja näytön osien kiinnittämiseen
 • Soveltuu käyttöön sisä- ja ulkotiloissa