1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiomatuotteet
 4. Hiomanauhat
 5. Hiomakangasnauhat
 6. 3M™ Trizact™ Hiomakangasnauha 347FC

3M™ Trizact™ Hiomakangasnauha 347FC

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Makroreplikoidut hiomajyvärakenteet on suunniteltu suorituskykyiseen hiontaan korkealla hiontapaineella, ja ne tuottavat yhtenäisen lopputuloksen alusta loppuun saakka.

Mineraalien hallittu murtuminen hiottaessa tuottaa yhdenmukaisen ja ennakoitavan viimeistelytuloksen koko hiomatuotteen käyttöiän ajan

Pyramidin muotoisen hiomamineraalirakenteen väliin jäävät kanavat poistavat tehokkaasti hiomapölyä mikä estää tukkeutumista.

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Makroreplikoidut hiomajyvärakenteet on suunniteltu suorituskykyiseen hiontaan korkealla hiontapaineella, ja ne tuottavat yhtenäisen lopputuloksen alusta loppuun saakka
 • Mineraalien hallittu murtuminen hiottaessa tuottaa yhdenmukaisen ja ennakoitavan viimeistelytuloksen koko hiomatuotteen käyttöiän ajan
 • Pyramidin muotoisen hiomamineraalirakenteen väliin jäävät kanavat poistavat tehokkaasti hiomapölyä mikä estää tukkeutumista
 • Tasainen suorituskyky hiomatuotteen koko käyttöiän ajan useiden mineraalikerrosten ja jäähdytysaineen ansiosta
 • X-kangasselkä kestää korkeaa hiontapainetta

3M™ Trizact™ hiomakangasnauhan 347FC ainutlaatuinen koostumus ja "kivitiilipintaa" muistuttava hiomajyväpinnoite soveltuvat erityisen hyvin kovan kromin hiontaan ja viimeistelyyn. 347FC-hiomanauhan suorituskyky on tasainen ja sen tuottama hiomajälki yhdenmukainen. Hiomanauha ei tukkeudu ja se kestää hyvin kulutusta. Joustava X-kangasselkä kestää korkeaa hiontapainetta kovilla metallipinnoilla.

Tasalaatuinen suorituskyky monilla vaikeasti hiottavilla metalleilla
3M™ Trizact™ 347FC hiomakangasnauhan yhtenäinen hiontajälki sekä kappaleiden mitoituksen helppous ja monipuolisuus voivat suoraviivaistaa hiontaprosessia, lisätä tuotettuja kappaleita per nauha ja parantaa tuottavuutta.

Hiomanauhaa on saatavana nopeaan aineenpoistoon sopivasta A300-karkeudesta aina erittäin hienoon viimeistelytulokseen tarvittavaan A30-karkeuteen.

Suositellut käyttökohteet

 • Korkean hiontapaineen sovellukset kovien metallien, kuten nikkelipitoisten seosten, titaanin ja ruostumattoman teräksen, viimeistely ja kiillottaminen.
 • 3M™ Trizact™ hiomakangasnauhan 347FC ainutlaatuinen rakenne ja hiomapinnan kuviointi tekevät siitä erinomaisen kovan kromin hiontaan ja viimeistelyyn.
 • Karkeus A160 sopii puhdistushiontaan ja viimeistelyyn. Karkeus A160 on hyvä valinta tehokkaaseen aineenpoistoon sekä hienon viimeistelytuloksen saavuttamiseen.
 • Mikroreplikointi – tasaisen viimeistelytuloksen salaisuus
  Perinteiset hionta- ja viimeistelymenetelmät käyvät yhä tehottomammiksi uusien ja vaikeasti hiottavien kovien metallien yleistyttyä, mikä hidastaa työskentelyä, laskee tuottavuutta ja lisää kustannuksia. Siksi 3M tuo tarjolle laajan valikoiman nykypäivän vaativiin prosesseihin sopivia ratkaisuja. 3M™ Trizact™ -hiomatuotteiden kolmiulotteinen rakenne sisältää useita kerroksia hiomamineraalia. Pyramidirakenteiden kuluessa esiin tulee jatkuvasti uusia, teräviä mineraalikiteitä, jotka kosketuksessa työkappaleen kanssa takaavat nopean ja tasalaatuisen hionnan.

  3M™ Trizact™ -hiomatuotteiden hiomamineraali säilyy terävänä alusta loppuun saakka, mikä mahdollistaa toistettavan viimeistelyjäljen ja johdonmukaisesti laadukkaan lopputuloksen. Trizact-hiomatuotteissa on ainutlaatuinen tarkkuusmuotoiltu kolmiulotteinen rakenne, jolla hiomamineraali on kiinnitetty selkämateriaaliin. Trizact-hiomatuotteiden useat hiomamineraalikerrokset pidentävät hiomatuotteen käyttöikää. Osien välisen laatuvaihtelun eliminointi parantaa tuottavuutta merkittävästi.

  3M teknologia tarkkaan hienoviimeistelyyn.
  3M tarjoaa useita tehokkaita tapoja saavuttaa ennustettava, yhtenäinen ja toistettava hiomajälki – nopeammin kuin koskaan aiemmin.

Tyypilliset Ominaisuudet

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Mikroniluokka A65, A100, A160, A45, A300, A30
Alustan paino X paino
Hiontamateriaali Alumiinioksidi