1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Hiomatuotteet
 4. Hiomanauhat
 5. Hiomakangasnauhat
 6. 3M™ Trizact™ 953FA -hiomakangasnauha

3M™ Trizact™ 953FA -hiomakangasnauha

3M ID B40068718
 • Trizact™ hiomatuotteet voivat kestää jopa viisi kertaa pidempään kuin perinteiset hiomatuotteet
 • Kestävä XF-painoinen kangas lisää joustavuutta
 • Keraaminen hiomajyvä tuottaa vähän lämpöä ja hioo erinomaisesti
 • Ihanteellinen, kun tarvitaan aggressiivisempaa hiontaa
 Lisää
Näytä kaikki tiedot
Lisätiedot
Tuotemuoto
Nauha
Lisätietoja
 • Trizact™ hiomatuotteet voivat kestää jopa viisi kertaa pidempään kuin perinteiset hiomatuotteet
 • Kestävä XF-painoinen kangas lisää joustavuutta
 • Keraaminen hiomajyvä tuottaa vähän lämpöä ja hioo erinomaisesti
 • Ihanteellinen, kun tarvitaan aggressiivisempaa hiontaa

3M™ Trizact™ 953FA kangas on valmistettu keraamisesta jyvästä nopeaa, aggressiivista hiontaa varten. Nauhoissamme on XF-painoinen kangasselkä, joka on sekä kestävä että joustava.

Käytä 3M™ Trizact™ 953FA kangasta mitoitukseen ja tasoitukseen rautaisten, ruostumatonta terästä olevien tai raudattomien työkappaleiden märissä pyörtö- tai tasohiontasovelluksissa. XF-painoinen selkä on vähemmän jäykkä kuin YF-painoinen, mikä tasapainottaa kestävyyden ja joustavuuden. Näiden ominaisuuksien ansiosta kankaamme sopii hyvin viimeistelysovelluksiin, jotka edellyttävät vankkaa hiomatuotetta, joka on silti herkkä pinnan epäsäännöllisyyksille. Tässä kangasselässä käytetään myös hartsiliimaa, joka on suunniteltu erityisesti vastustamaan hionnan aikana tapahtuvaa lämpöheikkenemistä ja kemiallista heikkenemistä. Se tuottaa erinomaisia tuloksia monille eri metalleille, kuten titaanille, zirkoniumille ja muille seoksille, joten laatu, kapasiteetti ja säästöt ovat huippuluokkaa. 953FA kankaastamme on saatavilla karkeusasteet A160–A6. Lisäksi A300 on saatavilla jäykemmällä YF-painoisella selällä. Keraamisissa seostuotteissa on alumiinioksidia sekoitettuna keraamiseen jyvään, mikä tekee hiomatuotteesta kovemman ja pidentää sen käyttöikää. Täydellisesti aineenpoistoon sopivat keraamiset hiomatuotteet on suunniteltu murtumaan säännöllisesti, ja ne kestävät suurta lämpöä ja jännitystä. Tämä keraaminen alumiinioksidiseos ylittää alumiinioksidihiomatuotteet sekä hiomanopeudeltaan että kestävyydeltään. 3M Trizact hiomatuotteet elävöittävät kevyttä mitoitus- ja viimeistelytyötä vähentämällä käsittelyvaiheita, lisäämällä kapasiteettia ja luomalla yhdenmukaisuutta. Suuria etuja saadaan myös 3M:n mikroreplikoinniksi kutsutusta tekniikasta. Mikroreplikoinnin aikana pienet kolmiulotteiset, pyramideja muistuttavat rakenteet kiinnittyvät taustaan. Näissä pyramideissa on mineraalikerroksia, jotka alkavat toistuvassa käytössä murtua ja paljastaa jatkuvasti tuoreita mineraaleja. Tämä mineraalien uusiutumissykli ylläpitää hioma-aineen terävyyttä. Jatkuva terävä hionta vähentää tarvetta vaihtaa hiomatuotteita, mikä lisää kapasiteettia ja tuottavuutta. Lisäksi, koska mineraali jakautuu tasaisesti hiomapinnalle, kosketus työkappaleeseen on kiinteä, ei epätasainen, ja hionta yhtenäinen. 3M Trizact hiomatuotteet soveltuvat ainutlaatuisesti projekteihin, joissa on kovat tekniset vaatimukset – lääketieteen implanteista ja kirurgisista työkaluista auton vaihteiston komponentteihin – ja ne tuottavat yhdenmukaisen viimeistelyn osa toisensa jälkeen.

Käyttökohteet

 • Mitoitukseen ja tasoitukseen rautaisten, ruostumatonta terästä olevien tai raudattomien työkappaleiden märissä pyörtö- tai tasohiontasovelluksissa