3M™ Lasikangasteippi 361

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Suojaa pintoja ja materiaaleja ajoittaisissa 288 °C:n lämpötiloissa.

Käytä ilma-alus-, ajoneuvo-, sotilas-, kattorakenne-, erikoisajoneuvo- ja laivanrakennusteollisuudessa

Liitä kankaita, tiivistä paneeleja ja käytä vaativaan suojaamiseen, niputtamiseen, kiinnipitämiseen ja johdinsarjojen käärimiseen

Näytä enemmän tietoja

Tarvitsetko kestäviä etikettimateriaalejammevalmiiksi muotoiltuina sinun tuotteeseen?

Yhteistyömmemaailman johtavien konvertoijien kanssa takaa laadun ja kestävyyden loppukäyttäjille, kuin myös tärkeän viestin kaikissa olosuhteissa.

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Suojaa pintoja ja materiaaleja ajoittaisissa 288 °C:n lämpötiloissa
 • Käytä ilma-alus-, ajoneuvo-, sotilas-, kattorakenne-, erikoisajoneuvo- ja laivanrakennusteollisuudessa
 • Liitä kankaita, tiivistä paneeleja ja käytä vaativaan suojaamiseen, niputtamiseen, kiinnipitämiseen ja johdinsarjojen käärimiseen
 • Täyttää Yhdysvaltain F.A.R. 25.853 -liekinkestävyysstandardit
 • Käytetään korkeiden lämpötilojen kanavien tai kammioiden tiivistykseen

3M™ Lasikangasteippi 361 sopii tilanteisiin, joissa vaaditaan korkeiden lämpötilojen kestävyyttä. Teipissämme on tarttuva silikoniliima ja se soveltuu tilanteisiin, joissa vaaditaan lujaa pitoa, pitkää kestoa, hyvää kiinnipitovoimaa ja siistiä irrotusta. Vahva kulumista kestävä kangasselkä on ihanteellinen suoja lämpöruiskutusoperaatioissa.

3M™ Yleiskäyttöisen lasikangasteippi 361:n vetolujuus takaa pysyvän tiivistyksen, ja teipin kokonaispaksuus on 0,16 mm. Teippimme on suunniteltu tilanteisiin, joissa vaaditaan lujaa pitoa ja korkeiden lämpötilojen kestävyyttä. Se kestää ajoittaisia 288 °C:n tai jopa korkeampia lämpötiloja riippuen lämmönlähteestä ja altistuksen kestosta. Jatkuva altistus yli 232 °C lämpötiloille haurastuttaa liimaa asteittain, jolloin teipin pito heikkenee ja lasikangasselkä tummuu. Sitä käytetään enimmäkseen ilma-alus-, ajoneuvo-, maanpuolustus-, kattorakenne-, erikoisajoneuvo- ja laivanrakennusteollisuudessa kankaiden jatkoksiin, paneelien saumaamiseen ja tiivistämiseen, vaativaan suojaukseen, niputtamiseen, kiinnipitämiseen ja johdinsarjojen käärimiseen.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Kokonaisleveys (metrijärjestelmä) 609,6 mm, 50,8 mm, 19 mm, 25,4 mm, 19,05 mm, 76,2 mm
Teipin kokonaispaksuus ilman taustapaperia (metrinen) 0,16 mm
Tausta (kantoaine) materiaali Lasikangas
Tuotteen väri Valkoinen
Liimatyyppi Silikoni