1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Työkalut ja laitteet
 4. Karat ja sovittimet
 5. 3M™ Adapteri 152 mm Bristle harjalaikoille, 50.8 mm x 25.4 mm

3M™ Adapteri 152 mm Bristle harjalaikoille, 50.8 mm x 25.4 mm

 • 3M ID 7000028515
 • UPC 00048011276281

Kaksiosaiseen laippa-adapteriin mahtuu vähintään seitsemän harjalaikkaa.

2,54 mm:n reikä on sopivin 152,4 mm:n harjalaikkojen asentamiseen penkkihiomakoneisiin, joiden akseli on halkaisijaltaan 2,54 mm.

Ne ovat yhteensopivia 3M™-teleskooppilaikan laippa-adapterin (osa nro 5, myydään erikseen) kanssa, ne voi asentaa keskireikään, ja ne sopivat halkaisijaltaan pienimmillään jopa 12,7 mm:n akselille.

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Kaksiosaiseen laippa-adapteriin mahtuu vähintään seitsemän harjalaikkaa
 • 2,54 mm:n reikä on sopivin 152,4 mm:n harjalaikkojen asentamiseen penkkihiomakoneisiin, joiden akseli on halkaisijaltaan 2,54 mm
 • Ne ovat yhteensopivia 3M™-teleskooppilaikan laippa-adapterin (osa nro 5, myydään erikseen) kanssa, ne voi asentaa keskireikään, ja ne sopivat halkaisijaltaan pienimmillään jopa 12,7 mm:n akselille
 • Sarjoja voi käyttää myös yhden tai useamman 3M™-karanpidennysadapterin (osanro 30134, myydään erikseen) kanssa , kun harjalaikkoja tarvitaan enemmän

3M™-laippa-adapteri toimitetaan kahtena osana, ja siihen mahtuu vähintään seitsemän 152,4 mm:n Radial Bristle -harjalaikkaa. Näitä Radial Bristle -harjasarjoja käytetään penkkihiomakoneissa, joiden akselin halkaisija on 2,54 mm.

Voit asennuksen optimoimiseksi käyttää 3M™-laippa-adapteria penkkihiomakoneissa, joiden akselin halkaisija on 2,54 mm. Tämän laippa-adapterin radiaaliset harjasarjat toimitetaan kahtena osana, ja niissä on vähintään seitsemän 152,4 mm:n Radial Bristle -harjalaikkaa. Ne ovat yhteensopivia 3M™-teleskooppilaikan laippa-adapterin (osa nro 5, myydään erikseen) kanssa, ne voi asentaa keskireikään, ja ne sopivat halkaisijaltaan pienimmillään jopa 12,7 mm:n akselille. Sarjoja voidaan käyttää myös yhden tai useamman 3M™-karanpidennysadapterin kanssa (osanro 30134, myydään erikseen), kun harjalevyjä tarvitaan lisää.

Tyypilliset Ominaisuudet

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.