3M™ lyijyteippi 420

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Muotoutuva teippi kestää liekkejä, kosteutta, sään vaihteluita, UV-säteilyä ja monia sähkökemiallisia ja anodisoinnissa käytettyjä kemikaaleja

Kumipohjainen liima-aine soveltuu eri materiaalien liitoksiin, mukaan lukien useimmat metallit

Toimii monissa eri lämpötiloissa

Näytä enemmän tietoja
Usein katsotut resurssit
Käyttöturvallisuustiedote (PDF, 0B)

Tarvitsetko kestäviä etikettimateriaalejammevalmiiksi muotoiltuina sinun tuotteeseen?

Yhteistyömmemaailman johtavien konvertoijien kanssa takaa laadun ja kestävyyden loppukäyttäjille, kuin myös tärkeän viestin kaikissa olosuhteissa.

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Muotoutuva teippi kestää liekkejä, kosteutta, sään vaihteluita, UV-säteilyä ja monia sähkökemiallisia ja anodisoinnissa käytettyjä kemikaaleja
 • Kumipohjainen liima-aine soveltuu eri materiaalien liitoksiin, mukaan lukien useimmat metallit
 • Toimii monissa eri lämpötiloissa
 • Lineri mahdollistaa teipin stanssauksen, jolloin siitä voidaan leikata paloja erilaisiin kokoamis- ja valmistusprosesseihin

3M™-lyijyteippi 420 on sähköä ja lämpöä johtava teippi. Tämä erittäin mukautuva teippi kestää liekkejä, kosteutta, erilaisia sään vaihteluita, UV-säteilyä, kemikaaleja ja säteilyä. Teipissä on helposti irrotettava kalvolineri ja se on helposti muotoutuva. Siitä voidaan myös stanssata paloja erilaisiin kokoamis- ja valmistusprosessien tarpeisiin.

3M(tm)-lyijyteipissä 420 on tummanharmaa selkä ja vihreä kumiliima. Liima-aine takaa hyvän tarttuvuuden ja pysyvyyden, ja teippi myös irtoaa siististi useimmilta pinnoilta. Tämä erittäin muotoutuva ja taipuisa teippi on helppo asentaa monimuotoisiin pintoihin ja tarkkoja asennuksia vaativiin kohteisiin. Lyijykalvo voidaan kiinnittää niin, että se peittää liimarajan täysin ja on kosketuksessa metallipintaan. Metallipintojen yhteys mahdollistaa sähkön johtumisen teipin läpi, mikä estää liimapinnan pursuamista. 3M-lyijyteippi 420 on suunniteltu sähköä ja lämpöä johtavaksi ja se kestää hyvin happoja ja emäksiä, minkä ansiosta se sopii erinomaisesti sähkökemiallisiin sovelluksiin tai säteilysuojaksi. Lyijykalvon tiheyden, painon ja mukautuvuuden vuoksi tämä teippi sopii erinomaisesti painotukseen ja tasapainotukseen erityisesti golfmailoissa, joissa paino ja mukautuvuus ovat erityisen tärkeitä tasapainon ja suorituskyvyn kannalta. Käyttökohteita: Sähkökemiallisten pinnoitusten rajaus- ja suojaussovellukset, säteilysuojaus, kosteussuojaus, kemialliset hammastussovellukset. Lisää painoa ja tasapainotusta erilaisten laitteiden osiin, golfmailoihin, tennismailoihin jne.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.