3M™ AccuGlide™ 2+ ylempi/alempi teippauspää

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Suojaa pakkauksia ja mahdollistaa paremman tehokkuuden, yhtenäisen ja laadukkaan pakkausten suljennan minimaalisilla huoltotoimenpiteillä.

Soveltuu 36–50 mm leveille teipeille, kun pakkausnopeus on korkeintaan 24 m per minuutti.

Suunniteltu maksimoimaan järjestelmän käyttöikä ja takaamaan sen kestävyys ja helppokäyttöisyys.

Näytä enemmän tietoja

Tarvitsetko kestäviä etikettimateriaalejammevalmiiksi muotoiltuina sinun tuotteeseen?

Yhteistyömmemaailman johtavien konvertoijien kanssa takaa laadun ja kestävyyden loppukäyttäjille, kuin myös tärkeän viestin kaikissa olosuhteissa.

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Suojaa pakkauksia ja mahdollistaa paremman tehokkuuden, yhtenäisen ja laadukkaan pakkausten suljennan minimaalisilla huoltotoimenpiteillä
 • Soveltuu 36–50 mm leveille teipeille, kun pakkausnopeus on korkeintaan 24 m per minuutti
 • Suunniteltu maksimoimaan järjestelmän käyttöikä ja takaamaan sen kestävyys ja helppokäyttöisyys
 • Kompakti koko ja yksinkertainen rakenne mahdollistavat kiinnittämisen muihinkin laatikonsiirtojärjestelmiin, jolloin sen avulla voidaan avustaa pakkausten suljentaprosesseja monilla aloilla
 • Takaa täsmällisen kohdistuksen ja sujuvan toiminnan

3M™ AccuGlide 2+ on kevyt ja alhaisen paineen teippauspää

Alhaisen paineen kevyt teippauspää. 3M™ AccuGlide 2+ -teippauspää mahdollistaa suuremman tehokkuuden ja tasaisen teippauksen pakkausta vahingoittamatta. Luotettava ja tasainen suorituskyky, joka vaatii vähemmän huoltotoimenpiteitä. 3M™ AccuGlide 2+ -teippauspää on tarkoitettu Scotch-pakkausteipeille, joiden leveys on 36/38 mm (1½”) – 48/50 mm (2”), kun pakkausnopeus on korkeintaan 24 m per minuutti. Sen sivulevyprofiili, avoin teippireitti ja helppolukuiset ohjeet mahdollistavat nopean ja helpon käyttöönoton. Joustavat annostelukelat tasapainottavat eroja pakkauksissa. Kevyt teippauspää on suunniteltu maksimoimaan järjestelmän käyttöikä ja takaamaan sen kestävyys ja helppo käsiteltävyys. Suunniteltu käytettäväksi 3M™-Matic-laatikonsulkimen kanssa. Kompakti koko ja yksinkertainen rakenne mahdollistavat kiinnittämisen muihinkin laatikonsiirtojärjestelmiin, jolloin sitä voidaan hyödyntää useissa eri pakkausprosesseissa monilla aloilla, kuten: Elintarvikkeet, lääkinnälliset laitteet, lääketeollisuus, elektroniikka, tuotanto- ja jakelukeskukset. 3M™ AccuGlide 2+ -teippauspään tarkka kohdistus ja sujuva käynti voidaan taata myös seuraavilla lisätarvikkeilla: teippirullan salpa, joka kiinnittää rullat vakaampaa käyttöä varten; helppo rullan vaihto vapautuspainikkeella; erityisen kestävä rakenne; kitkajarru pitää yllä riittävää teipin jännitettä ja estää ylimääräistä teipin vapautumista, joka saattaisi vaikuttaa teipin tasaiseen käyttöön. Hyödynnämme erilaisia liima-aineteknologioitamme innovatiivisten ratkaisujen kehittämisessä, jotka parantavat yritysten suunnittelu- ja tuotantoprosesseja kaikkialla maailmassa. Tuomme ideat pintaan tieteen ja innovaation avulla 3M™ teollisuusliimojen ja -teippien parissa.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.