1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Teipit
 4. Pakkausteipit
 5. Pakkausteipit
 6. Tartan™ Pakkausteippi 369 on yleiskäyttöinen pakkausteippi joka on ihanteellinen ei-kriittisiin laatikoiden tiivistyssovelluksiin. Polypropeenikalvotausta on helppo purkaa ja kestää hankausta kosteutta ja hankausta. Tausta mukautuu helposti reunojen ympärille ja karkeille pinnoille tiiviin tiivistyksen vuoksi.

Tartan™ Pakkausteippi 369 on yleiskäyttöinen pakkausteippi joka on ihanteellinen ei-kriittisiin laatikoiden tiivistyssovelluksiin. Polypropeenikalvotausta on helppo purkaa ja kestää hankausta kosteutta ja hankausta. Tausta mukautuu helposti reunojen ympärille ja karkeille pinnoille tiiviin tiivistyksen vuoksi.

 • Saatavilla olevat vaihtoehdot
 • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Yleiskäyttöinen pakkausteippi kevyisiin sovelluksiin monenlaisille materiaaleille

Näytä enemmän tietoja

Tarvitsetko teippiämme leikattuna mittojesi mukaan?

Kun yhdistetään konvertoijien ammmattitaito johtaviin liimateknologioihimme, saat valmiiksi leikatut osat suoraan tuotantoon ja tuotteseen.

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Yleiskäyttöinen pakkausteippi kevyisiin sovelluksiin monenlaisille materiaaleille

Tartan™ Pakkausteippi 369 on yleiskäyttöinen pakkausteippi, joka on ihanteellinen ei-kriittisiin laatikoiden tiivistyssovelluksiin. Polypropeenikalvotausta on helppo purkaa ja kestää hankausta, kosteutta ja hankausta. Tausta mukautuu helposti reunojen ympärille ja karkeille pinnoille tiiviin tiivistyksen vuoksi.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.