1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Teipit
 4. Pakkausteipit
 5. Kantokahvateipit
 6. 3M™ 8330 kantokahva, valkoinen, 35 mm x 584 mm x 152 mm, 2000/pakk

3M™ 8330 kantokahva, valkoinen, 35 mm x 584 mm x 152 mm, 2000/pakk

 • 3M ID 7100054963
 • UPC 00051115713866

Muuta isot ostospakkaukset helposti kuljetettaviksi paketeiksi

Kantokahvat ovat helposti kiinnitettävissä vähittäiskaupan kassalla

Mainosta yritystäsi mukauttamalla kantokahvat jopa kuusivärisiksi ja ilmoita tarjouskampanjoista tai painata kahvoihin UPC-koodit

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Muuta isot ostospakkaukset helposti kuljetettaviksi paketeiksi
 • Kantokahvat ovat helposti kiinnitettävissä vähittäiskaupan kassalla
 • Mainosta yritystäsi mukauttamalla kantokahvat jopa kuusivärisiksi ja ilmoita tarjouskampanjoista tai painata kahvoihin UPC-koodit
 • Vahva synteettinen kumiliima kiinnittyy monenlaisiin pakkauspintoihin
 • Kahvojen pehmopakkaukset ovat helposti käsiteltäviä ja kevyitä eivätkä edellytä annostelijan käyttöä

3M™ kantokahva 8330 muuttaa useimmat tuotepakkaukset kätevästi kannettaviksi paketeiksi. Kestävän muovinauhan liimapää kiinnitetään laatikon tai pakkauksen molemmille sivuille, jolloin muodostuva pehmustettu kantosilmukka kestää raskaita ja suurikokoisia tuotteita ja helpottaa niiden käsittelyä.

3M™ kantokahvan 8330 kestävät muovinauhat kiinnittyvät monentyyppisiin pintoihin ja muodostavat kahvan, jonka avulla on mahdollista kantaa ja siirtää suurikokoisia ja hankalasti kuljetettavia pakkauksia kätevästi ja vaivattomasti. Tämä kahva poistaa ylimääräisten pakkausmateriaalien, kuten muovi- tai paperipussien, tarpeen.

Miellyttävämpi käyttää
3M™ kantokahvoilla melkein mikä tahansa alle 13,6 kg:n pakkaus, kuten hankalan mallinen tuotepakkaus tai painava juomapakkaus, muuttuu vaivattomasti käsiteltäväksi paketiksi. Kantokahvat on pakattu käteviin pehmopakkauksiin eikä annostelijaa tarvita, joten niiden irti vetäminen ja kiinnittäminen pakkaukseen on helppoa tuotteen valmistusvaiheessa tai vähittäiskaupassa.

Täysin muokattavissa
Kahvaan voidaan painaa kaupan tuotemerkkejä, mainosviestejä, kuponkitarjouksia, ale-ilmoituksia, myymälämarkkinointia – vain mielikuvitus on rajana. Kahvojen painatukset, kuten erikoistarjoukset tai UPC-koodit, ovat erinomainen tapa markkinoida ja mainostaa omaa tuotemerkkiä suoraan asiakkaille. Kantokahvoista on saatavana useita vakiopituuksia ja -leveyksiä, mikä entisestään lisää niiden mukautettavuutta omiin käyttötarpeisiin.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.