1. Suomi
 2. Kaikki 3M tuotteet
 3. Liimat, tiivisteet ja täyteaineet
 4. Täyteaineet
 5. Korikorjaus
 6. 3M™ DMS-sekoitusjärjestelmän raskas yleiskäyttöinen täyttöaine, 276 ml, 51003

3M™ DMS-sekoitusjärjestelmän raskas yleiskäyttöinen täyttöaine, 276 ml, 51003

 • 3M ID 7100050739
 • UPC 04046719965694

Tarttuu erinomaisesti teräkseen, galvanoituihin pintoihin tai alumiiniin

Raskas täyttöaine, joka on kuitenkin helppo levittää ja hioa

Hyvät täyttöominaisuudet

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Tarttuu erinomaisesti teräkseen, galvanoituihin pintoihin tai alumiiniin
 • Raskas täyttöaine, joka on kuitenkin helppo levittää ja hioa
 • Hyvät täyttöominaisuudet
 • Levitys tarpeen mukaan ainutlaatuisella sekoitussuuttimella

Raskas yleiskäyttöinen koritäyttöaine 3M:n ainutlaatuisessa DMS-annostelujärjestelmässä, jota voi käyttää monissa sovelluksissa ja lämpötiloissa ja joka sopii erityisesti syvien kolhujen täyttöön ja toimii myös korkeammissa lämpötiloissa.

Dynaamisen 3M™-sekoitusjärjestelmän raskas yleiskäyttöinen täyttöaine tarttuu erinomaisesti teräkseen, galvanoituihin pintoihin tai alumiiniin. Raskas yleiskäyttöinen koritäyttöaineemme on osa ainutlaatuista dynaamista sekoitusjärjestelmäämme (DMS) ja sitä voidaan käyttää monissa sovelluksissa ja lämpötiloissa, erityisesti syvien kolhujen täyttöön. Dynaamisen sekoitusjärjestelmämme yleiskäyttöisellä raskaalla täyttöaineella on erinomaiset täyttöominaisuudet. DMS-järjestelmä tekee täyttöaineesta helposti käsiteltävän ja tarkoittaa sitä, että sen voi sekoittaa ja sitä voi annostella ilmatta, mikä vähentää pienten reikien todennäköisyyttä korjausalueella.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Käyttökohde DMS-järjestelmän komponentti, Kolhujen täyttö, Pienten kolhujen korjaus, Pinnan valmistelu maalausta varten, Tasoitteen levitys
Säiliön koko (metrijärjestelmä) 276 Millilitre
Tilavuus 276 mL
Tuotemerkit 3M™
Tuotteen tyyppi Tasoite