3M™ yliruiskutuksen peittoneste kuiva

 • 3M ID 7000045767
 • UPC 00051131068476

Suojaa kaikkia ajoneuvon pintoja automaalien ja primerien yliruiskutukselta

Peittää hankalasti peitettävätkin pinnat

Voidaan levittää perinteisellä ruiskutuslaitteistolla – ei lisäkustannuksia nestepeitosta

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Suojaa kaikkia ajoneuvon pintoja automaalien ja primerien yliruiskutukselta
 • Peittää hankalasti peitettävätkin pinnat
 • Voidaan levittää perinteisellä ruiskutuslaitteistolla – ei lisäkustannuksia nestepeitosta
 • Helppo tapa suojata vaikeasti peitettävät pinnat

Kuiva 3M™-yliruiskutuksen peittoneste suojaa ajoneuvojen yliruiskutukselta. Kevyesti tarttuva kalvosuihkeemme on vesipohjainen ratkaisu, joka korvaa aikaa vievän peiton ja on myös helppo puhdistaa – se yksinkertaisesti liukenee veteen pesun aikana.

Kuiva 3M™-yliruiskutuksen peittoneste suojaa ajoneuvoja maalin yliruiskutukselta ja säästää aikaa suurilta peittoteippauksilta. Kalvomme kuivuu tarttumattomaksi kerrokseksi parissakymmenessä minuutissa ja vetää puoleensa likaa ja pölyä ja suojaa kaikkia pintoja. Kuiva nesteemme sopi käytettäväksi kaikilla kuivuneilla maalipinnoilla ja suojaa autoja primerien, tiivisteiden, perusväripintojen ja kirkaslakkojen yliruiskutukselta. Toimii vesi- ja liuotinpohjaisten maalijärjestelmien kanssa. Nestemäinen peittoneste on helppo ja nopea levittää tavallisella ruiskupistoolilla – laitteiston päivityksiä ei vaadita. Säästää merkittävästi aikaa vaikeasti saavutettavien alueiden peittämisessä tai pienempien maalaustöiden tapauksessa, jotka vaativat suuria peittoja. Se kuivuu koko ajoneuvon pintaan, mikä eliminoi kalvon repsottamisen, jota saattaa tapahtua perinteisessä suurien osien peittämisessä. Se auttaa siistimpien töiden tekemistä kaikkialla pajassa. Läpinäkyvä kalvomme on helppo puhdistaa, sillä se liukenee veteen pesun aikana ja on siksi nopea puhdistaa. Parhaat tulokset saadaan, kun ajoneuvoa ei jätetä alttiiksi auringonvalolle. Saatavilla eri kokovaihtoehtoina: 3,78 litrasta 56,78 litraan.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Vastaavia Tuotteita

Käyttökohde Peittäminen maalausta varten, Yliruiskutussuojaus
Tilavuus 3.78 L
Tuotemerkit 3M™
Tuotteen väri Punainen