3M™ Perfect-It™ - viimeistelylaikat

  • Saatavilla olevat vaihtoehdot
  • | Valitse tuotekoodien tuotevaihtoehdot.

Hologrammiton viimeistely

Rahalle vastinetta kestävällä, pitkään käytettävällä vohvelivaahdolla

Maksimaalinen kiillotustehokkuus

Näytä enemmän tietoja

Tuotetiedot

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
  • Hologrammiton viimeistely
  • Rahalle vastinetta kestävällä, pitkään käytettävällä vohvelivaahdolla
  • Maksimaalinen kiillotustehokkuus
  • Ammattimaiseen vauriokorjaamokäyttöön

3M™ Perfect-It™ -kiillotusalusta sopii hienompiin ja pehmeämpiin kiillotuksiin ja se on tehokkaampi tapa saada erityisen kiiltävä viimeistely korjaustöissä. Sen avulla on helppoa ja nopeata saada täydellinen viimeistely.

3M™ Perfect‐It™ -kiillotusalusta poistaa tehokkaasti hienot naarmut, pyörteet ja virheet uusituista ja täysin uusista maalipinnoista. Alustamme on valmistettu vohvelivaahdosta ja ne on suunniteltu toistuvaan, pitkäkestoiseen käyttöön, jotta ne tarjoaisivat rahalle vastinetta. Ne ovat riittävän isoja ollakseen tehokkaita, mutta riittävän pieniä, jotta varastointi olisi helppoa. Parhaat tulokset saadaan 3M-konekiillottajalla ja 3M™ Perfect‐It™ Extra Fine -yhdisteellä 80349 – suunniteltu helposti liitettäväksi 3M-vara-alustoihimme. Alustamme on osa palkintoja voittanutta, seuraavan sukupolven värikoodattujen yhdistelmien, kiillotusaineiden ja alustojen sarjaamme, jotka on suunniteltu korjaamaan maalivirheitä helpommin ja nopeammin.

Resurssit

Vastaavia tuotteita

Halkaisija yhteensä (metrijärjestelmä) 150 mm, 75 mm
Etupinnan tyyli Vohveli
Sivumäärä 1
Materiaali Vaahtomuovi

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).