3M™ villakiillotusalusta, kelt, 229 mm, 05713

 • 3M ID 7100145245
 • UPC 00051131057135

Poistaa pieniä maalivirheitä ja yhdistepyörteitä

Nopea leikkaus takaa tehokkaat ja toimivat tulokset

Kaksipuolinen, pehmeä reuna suojaa koria ja tyylilinjoja

Näytä enemmän tietoja

Yksityiskohdat

Tärkeimmät ominaisuudet
 • Poistaa pieniä maalivirheitä ja yhdistepyörteitä
 • Nopea leikkaus takaa tehokkaat ja toimivat tulokset
 • Kaksipuolinen, pehmeä reuna suojaa koria ja tyylilinjoja
 • Yksipuolisissa alustoissa on tarranauhakiinnitys nopeita vaihtoja varten
 • Toimivat 3M-kiillotusaineiden kanssa tasaista suorituskykyä varten

3M™ Villakiillotuslaikka sopii nopeaan naarmujen ja pyörteiden poistamiseen vauriokorjauksissa ja takaa ainutlaatuisen viimeistelyn kaikilla pinnoilla, myös komposiiteilla. Yksipuolinen 3M™ Hookit™ -järjestelmällä varustettu laikka on nopeasti vaihdettavissa. Kaksipuolinen laikka on helppo keskittää tukevasti, ja sen pintakosketus on yhdenmukainen.

3M™-villakiillotusalusta sopii nopeaan naarmujen ja pyörteiden poistamiseen törmäyskorjauksissa ja takaa ainutlaatuisen viimeistelyn kaikilla pinnoilla, myös komposiiteilla. Yksipuolinen alustamme ja 3M™ Hookit™ -järjestelmä mahdollistavat nopeat vaihdot. Tarranauhajärjestelmämme helpottaa elämää – ja lisää tuottavuutta – käytit sitten epäkesko- tai pyöröhiomalaitetta, kiillotuslaitetta, tavallista hiomakonetta, poraa, viimeistelyhiomalaitetta tai muuta sähkötyökalua. Alustoissa on silmukoita, jotka kiinnittyvät vara-alustaan (myydään erikseen). Liittäminen on helppoa ja nopeaa ja alustat pysyvät turvallisesti paikallaan käytön aikana. Kestävä, kaksipuolinen alustamme yhdistää nopeasti leikkaavan ja kestävän villan hienoihin lankoihin, jotka takaavat tasaisen ja pyörteettömän viimeistelyn. Sen keskellä on tiivis, kevyt tuki, joka takaa tasaisen pintakosketuksen, erinomaisen hallinnan ja aggressiivisemman leikkauksen ilman lisäpainetta. Ne kiinnittyvät helposti epäkeskohiomalaitteisin tai muihin sähkötyökaluihin 3M™ 5/8” -kierresovittimella 5710. Meillä on oikea alusta jokaiseen prosessin vaiheeseen. Kaikki alustamme ovat nopeasti leikkaavia, jotta tulokset olisivat erinomaisia. Sopii moniin käyttötarkoituksiin, kuten kuivuneelle maalille, tuoreelle ja keskitasoisille maaliviimeistelyille naarmujen ja pyörteiden poistamiseen. Kaikki alustamme on suunniteltu lisäämään tehokkuutta, nopeutta ja parantamaan lopputulosta. Saatavilla yksi- tai kaksipuolisena ja tarranauha- tai ruuvikiinnityksellä.

Tyypilliset Ominaisuudet

Resurssit

Ota meihin yhteyttä. Olemme täällä sinua varten.

Tarvitsetko apua löytääksesi oikean tuotteen projektiisi? Ota meihin yhteyttä, jos tarvitset tuotetietoja, teknisiä tai sovelluksiin liittyviä neuvoja tai haluat tehdä laajemmin yhteistyötä 3M:n teknisen asiantuntijan kanssa ( ).

Lähetä meille viesti

Kiitos esittämästänne pyynnöstä 3M:lle. Lomakkeessa antamianne tietoja tullaan hyödyntämään pyyntöön vastattaessa. Pyynnöstä riippuen vastaus voidaan toimittaa sähköpostilla tai puhelimitse 3M:n edustajan tai valtuutetun yhteistyökumppanin toimesta, joka käsittelee henkilötietojanne 3M:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Lähetä viesti

Kiitos yhteydenotostasi 3M:lle

Olemme vastaanottaneet viestisi ja tarkastelemme nyt tiedusteluasi
Edustajamme ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla

An error occurred.


Samankaltaiset tuotteet

Halkaisija yhteensä (metrijärjestelmä) 228.6 mm
Karkeus Keskisuuri
Käyttökohde Kiillotus, Maalin viimeistelyliuos, Pinnan korjaus, Viimeistely ja kiillotus
Materiaali Villasekoitus
Sivumäärä 1
Suurin nopeus 4500 rpm
Tuotemerkit 3M™
Tuotteen tyyppi Kiillotusalusta